Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mi alapján szelektáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján szelektáltok társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, regisztráltok, és kaptok rengeteg üzenetet. Mik alapján választotok (a külsőn kívül)?

2018. febr. 11. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Először is fotó, adatlap majd üzenet.

Nem lehet beleszeretni egy fotóba, se adatlapba se üzenetbe tehát egy kis ismerkedés majd találkozunk s akkor dől el szinte minden.

Számomra fotó alapján egy alap szimpátia kell legyen, adatlapján hogy nálam alacsonyabb, egyedülálló gyermektelen. Az írásaiból pedig az intelligencia és a kedvesség ami fontos. A távolság néha gond ha nem megoldottak a randik, illetve a későbbi összeköltözés. Sőt, azok a pasik akik távolabbról írtak azok voltak mindig normálisak, akik nem pajtit keresek és végül lett a párom 7 évvel ezelőtt.

2018. febr. 12. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
.. bocsánat, magasabb kellett mert 175cm vagyok.
2018. febr. 12. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Rég voltam társkeresőn, de nálam így ment:

- Aki nekem ír, azt alapból csak akkor olvasom el, ha túl sok a szabadidőm, mert 90%-uk nem olvasta el az adatlapomat és írnak 300 km-re lakók, dohányosok, 15 évvel öregebbek is. Túl nagy a jel-zaj arány.

- Keresésnél a találati listát végignézem, aki kép alapján szimpatikus, annak megnézem az adatlapját. Ha sok az időm, megnézem azokét is, akiknél nincs kép. Akinél autó, stb. van felrakva arckép helyett, az megy a selejtbe.

- Adatlap ha nincs kitöltve, azonnal becsukom. Ha valami elcsépelt idézet vagy sablonszöveg van rajta ("nem tudok ide mit írni, írj és megismersz"; "szeretem a jó filmeket meg a kutyámat, mást nem tudom, mit írhatnék"), akkor is.

- Pocsék helyesírással szintén megy a kukába.

- Ami megmaradt, annak írtam.

Akik nekem írtak, azt rögtön töröltem, ha értelmetlen hülyeség volt, pl. "szia, akarsz ismerkedni?" (nem, vazze, krumplit vásárolni jöttem), "szia, írj magadról valamit" (ott van egy rakás minden az adatlapomon, ellenben a tiéden semmi...), "szia Kriszti, hogy vagy?" (nem Kriszti vagyok). Adatlap megnézése után töröltem a dohányos, 300 km-re lakó, évekkel idősebb stb.-t, illetve akinek semmi nincs az adatlapján, és nem is írt magáról semmit.

Ezek után általában nem maradt bent senki, randiig már csak olyannal jutottam el, akinek eleve én írtam.

2018. ápr. 29. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!