Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mennyi idő levelezes/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő levelezes/ chatteles utan a tarskeresön szanjatok ra magatokat egy első talalkara?

Figyelt kérdés
Melyik volt az a leghosszabb chatteles ami utan sor kerult a talalkara es hogyan sikerult? Van aki hónapokig chattel valakivel ?

2017. dec. 25. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyén függő.. speciel nekem volt, akivel 1-2 nap, volt akivel 1-2 hét, nagyban függ attól, hogy mennyire közvetlenül megy a beszélgetés. De a 90%-uk vagy nem válaszol vagy a megbeszélt időponton "eltűnik" :D rengeteg a komolytalan, akik csak unalomból és/vagy egonövelés miatt vannak fent. De ne add fel :D
2017. dec. 25. 00:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a leghosszabb az 9 hónap volt. Legrövidebb pár nap. (Találkoztunk volna hamarabb is, de csak így fért bele.)
2017. dec. 25. 01:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Leghosszabb fél év volt, még kamaszként. Nem egyszerű megdumálni a szülőket egy Budapest-Pécs távolságról.

Mostanában 1-2 hét. De ezt úgy, hogy minden nap beszélünk egy kicsit szinte. Azzal nem vagyok hajlandó találkozni, aki 2 nap beszélgetés után leszervez egy randit mondjuk hétfőn péntekre, addig meg cseszik írni bármit a felszínes beszélgetésen kívül. Csak azzal megyek randira, akin látom, hogy írásban is foglalkozik velem, keressük egymás társaságát és tudunk mélyreszántó beszélgetéseket is folytatni. Aki csak elcseverészik, vagy napokig ignorál és pár szót dob maximum, különösebb indok nélkül, arra nincs kedvem személyesen időt szánni. Lenne rá, de nekem ilyen embernél nem tölt el jó érzéssel a randira készülődés és elindulás. És én hallgatok ezekre a megérzésekre, ezért lemondom a francba. :)

2017. dec. 25. 02:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 randim volt velük 1. Nap volt akivel 2 évig beszéltem vele sose
2017. dec. 25. 04:24
 5/8 anonim ***** válasza:
2-3 hónap. Táv: 300-600 km oda visssza.
2017. dec. 25. 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Valakivel 2 évig beszélgettem találkozó nélkül, valakivel kb 4-5 hónapig, miután találkoztunk. Nekem idő kell és bizalom kell a találkozóhoz.
2017. dec. 25. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy hónapja volt ilyen. 1 hónapig beszélgettünk minden nap a lánnyal, sok közös volt bennünk, már túlságosan is. Az életfelfogásunk, vidám volt, egy felé haladtak a céljaink. Már álomszerű volt (süt-főz, mos, vasal, túrázik, csinos, salsázik..nem sorolom tovább) Többször is említettem neki hogy szimpatikus, szeretnék találkozni vele. Egy közös túrán ez sikerült is. Sajnos nagyobb volt a füst mint a láng. Alig beszélgettünk, a levelezésekből kifolyólag azt hittem hogy én is bejövök neki. (olyanokat írt, finom szexuális célzások is voltak benne) Aztán a túra után pár nappal alig írt, tőszavakba. Mikor rákérdeztem hogy most akkor mi van, mert éreztem a dolgokat. ELmondta h nem akar hülyíteni, de kialakulóban van neki egy kapcsolat. :/ Ennyit erről...Azóta se keressük egymást. Szóval a válasz: 1 hónap után volt a találkozó.

Bár volt olyan akivel pár nap, de max 1 hét múlva már volt találkozó. Aki 1 hét után nem akar találkozni, az nem is akar igazán ismerkedni, se kapcsolatot.

30f

2017. dec. 25. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Habár nem konkrét társkereső hanem Facebook de megismerés után kb 1 hét múlva már megvolt a randi.(össze is jöttünk akkor)

Ezen kívül nekem nem volt több ilyen élményem de akkor úgy voltam vele , hogy minnél előbb találkozzunk mert irkálva mindig könnyen tudtam társalogni viszont szóban nem, és jobb ha időben kiderül minthogy beleéljem magam.

2017. dec. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!