Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha legtöbb férfi szexre hajt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha legtöbb férfi szexre hajt, akkor miért a társkeresőn van fent, miért nem valami szexpartner keresőre regisztrál?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
mert szexpartnerkeresőn főleg fizetős lányok vannak. társkeresőn nagyobb a választék és simán hazudhatják, hogy kapcsolatot akarnak. a szex reményében kb bármit...
2017. nov. 1. 21:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert a szexpartnerkeresőn kb. 10:1 a férfi-nő arány, nagyon kicsi az esély. A sima társkeresőn kicsit jobb a helyzet.
2017. nov. 1. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb ember buta és naiv, azért vannak fent. Társkereső és szexpartnerkereső egy kutya teljesen az emberek szemében. A legtöbb férfi számára teljesen mindegy legalább is, mert úgyse kapnak nőt mert a nők nem érik be az átlagos férfiakkal, mint ahogy azt tudjuk. Ráadásul itt tényleg akkora a kínálat, hogy felesleges szélmalom harc az egész.
2017. nov. 1. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Mert a nők játsszák az álszentet, ezért nem regisztrálnak szexpartnerkeresőre. Szexpartnert is sima társkeresőn keresnek.
2017. nov. 1. 21:20
 5/13 A kérdező kommentje:
:D
2017. nov. 1. 21:23
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Szexre hajtanak, de ezt nyilván nem olyan nőktől akarják megkapni, akik szexpartnerkeresőkön hirdetik magukat - az ilyen nők már megbélyegzés áldozatai(könnyűvérű, pénzért bármit, stb.). Nem vonzó, ha egy nőnél a levegőben van a "több phaszt fogott, mint kilincset" attitűd, akkor sem, ha én is csak szexet akarok, semmi mást.
2017. nov. 1. 21:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a látszatkeltést!:)) Ha szex kell neki, menjen a szexoldalra!
2017. nov. 2. 00:17
 8/13 Dávid Füli válasza:
Az ember nem monogám lény. A férfiak is keresik a társaságot, és ebben a szex is benne van. Ha találnál egy párt magadnak nem feküdnél le vele? Szóval a társkeresésben eleve benne van a szex szerintem, aki meg ilyen körökben mozog vagy megtanúlja kiszűrni a hátsószándékot, vagy sodródik az árral.
2017. nov. 4. 13:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Kapcsolatban benne van. De én itt a szexkapcsolatot arra értem aki egyből szia után veri az asztalt h neki csak szex kell. Meg jó h sokfélék az emberek! Nem egyszer botlottam bele olyanba h csak szexet akart, utana kiderült h titkon vagyik bnore? Akkor én most erre mit lépjek? Nem lehet kiszamitani, semmi nem az aminek látszik. Illúzió.
2017. nov. 4. 15:12
 10/13 kokohoho ***** válasza:
Egyet kell, hogy értsek azokkal, akik szerint ebben a témában is, mint általában "keresd a nőt"! Ennek ugyan is, mint arra többen is rámutattak, valóban a nők az okai! A nők is sokszor (nem csak) önámításból azt hiszik, hogy a szerelmet keresik, pedig csak izgalomra vágynak és természetesen többre tartják magukat annál, hogy csak szexéhes, ingyen numerák legyenek! Sok esetben még maguknak sem ismerik be, hogy az a férfi még nem született meg, akivel együtt tudnának, vagy akarnának élni, de élvezik a keresgélést,,,, és miért ne,,, egészségükre, ha nem ártanak vele senkinek és ezzel minden érintett meg (ki) elégszik! :)
2017. nov. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!