Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján szelektáltok társkeresőn?
Én több mint 3 éve ott ismertem meg a páromat, akkoriban ezeket néztem:
- először a küldött leveleket. Agyamra mentek az olyanok, ahol nem bírták azt a 2 szót HELYESEN leírni, hogy "Szia. Ismerkedünk?" Aztán meg eltűntek, amikor én is hasonló helyesírással annyit írtam, hogy "Szia, ismerkedjünk!"
Ez valahogy a valóságban így nézett ki: "Szijja, isnerkdünk?" "Szijó, ismkedjünkk!"
- amikor nem olvasták el az adatlapomat. Egy egész megyét (Pest) adtam meg, hogy azon belül szeretnék ismerkedni, nem vagyok a távkapcsolat híve. Ennek ellenére Zalából és Szabolcs-Szatmár-Beregből is kaptam leveleket, majd beszélgetés közben ott bosszankodtak, hogy túl messze élek.
- amikor rákérdeztek olyan adatokra, amik le voltak írva az adatlapomon. Leggyakrabban a hol élsz és a hány éves vagy fordult elő.
- amikor megdicsérték a macskámat, aki cuki a képemen. Nincs macskám. Miután felhívtam erre a figyelmét, eltűnt. Ezt többször eljátszottuk a hajszínemmel is.
- perverzek alapból ki voltak zárva (65+ bácsik, péniszfotók, gruppenre hívások, "mennyiért vállalsz egy szopást" stb.)
Két (!!!) normális ember volt a kb 30-ból. Mindkettőnek hiányzott a fényképe, de elolvasták végre a leírásomat (ezzel kapcsolatban kérdeztek részletesebben), nagyjából jó volt a helyesírásuk, az első témájuk nem a szex volt. Az egyik akkor döbbent rá, hogy én külsőleg mégse jövök be neki, a másikkal most fogok összeköltözni :)
Már nem vagyok fent társkeresőn, de amikor fent voltam, akkor mindig megnéztem a levélíró adatlapját. Ha ott valami nagyon ellenszenves dolgot találtam (volt olyan, aki a bemutatkozó szövege helyén mocskolta a nőket például), akkor azt válaszra sem méltattam, hanem egyből tiltottam. Legtöbb esetben azért válaszoltam, de ha nem gördült előre a beszélgetés, akkor előbb-utóbb rövid időn belül elhalt a dolog magától.
Mellesleg soha nem kaptam "rengeteg" üzenetet, persze frissen regisztráltként több üzenet érkezett, mint 1-2 héttel később, hiszen a frissen regisztráltak a keresési találatok elejére kerülnek, de ez nem tartós, ha később nem fizetsz, hogy előre kerülj a keresésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!