Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött el a csaj a megbeszélt randira. Átb*szott vagy higgyem el neki? (a többi lent) F/21
Figyelt kérdés
Hétvégén pontosan megbeszéltük, hogy hol és hánykor találkozunk, de a randi napjáig (kb.3 napig) nem írtam neki, mert vizsgáim voltak, arra összpontosítottam. A megbeszélt napon mintegy száz km-t utaztam, hogy találkozzunk és nem volt a városban. Arra hivatkozott, hogy nem kerestem és azt hitte, hogy meggondoltam magam. Viszont szeretne továbbra is találkozni velem, legalábbis ezt mondja.2018. febr. 8. 16:42
21/25 anonim válasza:
Volt itt nemrégiben egy hasonló kérdés csak a lány szemszögéből. Hogy akkor most menjen vagy sem, mert a pasi már nem érdeklődik...
Ez most így sikerült, legközelebb jobb lesz, tanultál belőle. (A facebookos kommunikációra amúgy meg ne adj elsődlegesen. Ez csak ilyen zárójeles megjegyzés, annyira nem is kapcsolódik a történethez szorosan.)
22/25 anonim válasza:
Egyszerű - most ő megy el hozzád. ;)
23/25 anonim válasza:
Három napig felé sem néztél. Ígéretes már így az elején...
24/25 anonim válasza:
Mindenki a srácot hibáztatja.
De a randi meg volt beszélve. A lány is írhatott volna neki, hogy akkor részéről ennyi, mert nem kereste 3 napig.
A lány le se szarta, hogy a srác esetleg kidobja az ablakon 100km utazás árát.
Azért ittz a lány is vastagon hibás.
25/25 anonim válasza:
Általános jelenség, hogy a nők a pillanatnyi hangulatuk alapján döntenek. Ha egy férfi azt mondja, hogy ott leszek egy hónap múlva délben, az általában úgy is lesz. Ha egy nő azt mondja, hogy ott lesz holnap délben, de valami elkezdi zavarni, akkor nemhogy nem lesz ott, de ó eséllyel mégcsak nem is szól. Ezt a barátnőim rendszeresen megcsinálták, szerencsére nem velem. Férfiszemmel nagyon idegesítő tulajdonság, de ez van, nőket ezzel együtt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!