Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött el a csaj a megbeszélt randira. Átb*szott vagy higgyem el neki? (a többi lent) F/21
Figyelt kérdés
Hétvégén pontosan megbeszéltük, hogy hol és hánykor találkozunk, de a randi napjáig (kb.3 napig) nem írtam neki, mert vizsgáim voltak, arra összpontosítottam. A megbeszélt napon mintegy száz km-t utaztam, hogy találkozzunk és nem volt a városban. Arra hivatkozott, hogy nem kerestem és azt hitte, hogy meggondoltam magam. Viszont szeretne továbbra is találkozni velem, legalábbis ezt mondja.2018. febr. 8. 16:42
1/25 anonim válasza:
Egyrészt butaság volt tőled, hogy legalább a randi előtti nap nem írtál rá, hogy “akkor itt és ekkor?”
Másrészt a lány részeről is butaság volt, hogy nem kérdezett rá, hanem passzív-agresszív módon nem ment el.
2/25 anonim válasza:
Simán elbeszéltetek egymás mellett. Ha tetszik, és tényleg érdekel, akkor érdemes lehet személyesen megbeszélni a dolgokat.
3/25 anonim válasza:
Kivételesen itt most mindkét fél hibázott. Ő azért, mert az előre megbeszélt időpontban nem tartózkodott a városban, te meg azért, mert nem kerested fel legalább egy fél mondat erejére emlékeztetőül tegnap este. Lehet tenni még egy próbát, de innentől meg már eléggé izzadságszagú lenne az egész.
4/25 anonim válasza:
Ebből mi a tanulság? Legközelebb (vagy a következő csajnak) írsz egy emlékeztető sms-t, ha mást nem is.
Abból látni fogja, hogy nem gondoltad meg magad.
5/25 anonim válasza:
Hát ha három napig hanyagolnál én se mennék el randizni veled. Tanulság: mindig, ismétlem MINDIG meg kell kérdezni randi előtt, hogy akkor most tényleg lesz vagy sem. Ezzel őt is emlékezteted és te is megbizonyosodsz, hogy ott lesz.
6/25 anonim válasza:
Randi előtti nap tényleg nem árt letisztázni a dolgokat.
Ettől függetlenül, ha tudta, hogy a tanulásra koncentrálsz, ő is megkérdezhette volna, hogy mi a helyet. Szerintem ne alapozz rá komolyat.
7/25 anonim válasza:
#6 Ennyi alapján azért elég nevetséges lenne kizárni a komoly kapcsolatot..
8/25 anonim válasza:
Én elhinném, de nem kérnék újabb randit.
9/25 anonim válasza:
#7: Miért? A másik fél sem érdeklődött és kitalált valamit, hogy biztos nem akar semmit a srác. Ha fontosnak tartaná a srácot, kereste volna vagy elment volna a randira.
10/25 anonim válasza:
vizsgád volt?és nemvolt 10 perced irni neki,te gyíkarc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!