Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött el a csaj a megbeszélt randira. Átb*szott vagy higgyem el neki? (a többi lent) F/21
Figyelt kérdés
Hétvégén pontosan megbeszéltük, hogy hol és hánykor találkozunk, de a randi napjáig (kb.3 napig) nem írtam neki, mert vizsgáim voltak, arra összpontosítottam. A megbeszélt napon mintegy száz km-t utaztam, hogy találkozzunk és nem volt a városban. Arra hivatkozott, hogy nem kerestem és azt hitte, hogy meggondoltam magam. Viszont szeretne továbbra is találkozni velem, legalábbis ezt mondja.2018. febr. 8. 16:42
11/25 anonim válasza:
Ja, hogy házhoz menjen a lófhaszért.
13/25 anonim válasza:
#9 Ponthogy ő érezte úgy, hogy a srácnak nem fontos. Mivel nem írt neki 3 napig. Persze, kicsit gyerekes dolog emiatt egyből kombinálni, ahelyett, hogy ő maga kérdezett volna rá, de ettől még nem rossz ember :D Jesszus, miért kell ennyire bíráskodónak lenni és egyből a legrosszabbat feltételezni valakiről.
14/25 anonim válasza:
#13: Ez oké, de a srác elment a randira. Tartotta a szavát. A lány nem.
Nem ítélkezni kell, csak levonni az emberek cselekedetéből, hogy mire lehet számítani. Ez a lány komolytalannak tűnik a döntése alapján.
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Beismerem banális hiba volt, de meguntam, hogy mindig én kezdeményeztem a beszélgetéseket facen, magától sosem írt. Ez is az egyik oka volt, hogy nem írtam neki ennyi időt. Élőben szerettem volna lerendezni ezt a kapcsolatot, de úgy látszik így ér véget :(
2018. febr. 8. 17:23
16/25 anonim válasza:
Nagyon tetszhet a lány, ha napokig nem kerested... ez az ő hibája is, de a tiéd is.
17/25 anonim válasza:
Válaszolók! Hogy ennyit ér ma már az adott szó nektek is?! Engemet nem kell napi szinten az adott szavamra emlékeztetni. Még a becsületes kérdező lesz a hibás. Ezért teszik a nők azt a férfiakkal, amit csak akarnak, és elhitetik velük, hogy ők a hibásak! Az ilyen csajt átb_sznám, mint a sz_rt a kerítésen!
18/25 anonim válasza:
"Persze, kicsit gyerekes dolog emiatt egyből kombinálni, ahelyett, hogy ő maga kérdezett volna rá, de ettől még nem rossz ember :D Jesszus, miért kell ennyire bíráskodónak lenni és egyből a legrosszabbat feltételezni valakiről."
Már megint a nő mentegetése megy... mert ugye róluk nem szabad rosszat feltételezni, az milyen lenne már brühühü
19/25 anonim válasza:
Kiindulva magamból ha én nem szeretnék valakivel találkozni, akkor nem hitegetném tovább, hogy szeretnék találkozni, hanem megmondanám kerekperec, hogy ez meg az van és kész. Nézd el neki most az egyszer, hiszen ebben most tényleg mindketten benne voltatok.
20/25 anonim válasza:
#18 Te beteg ember vagy, mániákusan ki vagy élezve arra, hogy minden helyzetben a nőt hozd ki hibás félként. Ebben az esetben ő is hibázott, de a srác is. Ettől még egyikőjük sem lesz egy szar ember, csak félreértették egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!