Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal aki nem sminkel?

Figyelt kérdés

Utálom a sminket, az alapozót is. Nem csúnya az arcom, nem vagyok pattanásos (csak néha jön ki egy-egy de nem feltűnő)

Több fiú megjegyezte már, hogy szép az arcom, de jó lenne ha sminkelnék. Buliban a jól kisminkelt, kihivó öltözetű barátnőimre tapadnak a fiúk, rám nem.

Ennyire számít a smink?

2010. jún. 6. 23:28
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Szerintem úgy a jó a lány, ha nem sminkeli magát.

Ebből látni, tudja, hogy nem kell neki smink ahhoz, hogy szépnek, és elfogadottnak érezze magát.

Természetes marad, sokan szeretik, nekem is csak a smink nélküli lányok jönnek be.

18/F

2010. júl. 6. 10:55
 32/32 anonim ***** válasza:

Undorító az alapozó??Aki igénytelenül keni magára, azon biztos.De ha valaki rendesen megcsinálja, annak csak szebbé teszi a bőrét. Legalábbis én így vettem észre. Én is csak nagyobb eseményekre szoktam jobban sminkelni magam, de akkor sem úgy, mintha 2 kiló festék lenne rajtam, általában csak pasztellszíneket használok.Napközben leheletvékony alapozó és szempillaspirál.De ezt is csak magamért és nem más kedvéért.

Ha nem akarsz, akkor ne sminkelj.Akinek nem tetszik azt meg sz**d le:)

2010. aug. 10. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!