Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy cukorbeteg lánnyal/fiúval?
Figyelt kérdés
(:2011. szept. 3. 10:51
2/17 anonim válasza:
Én azért nem értem ezeket a kérdéseket, mert itt kap a kérdező mondjuk 10 választ, abból 7 igen, 3 nem. És utána mi történik? A valóságban lehet megint más válaszokat kapnál, és mindenki megtalálja magának az életben azt a partnert, aki járna cukorbeteggel, nagy orrúval, nála alacsonyabba, pattanásosabbal, önbizalomhiányossal, stb-vel. Amúgy igen, járnék.
3/17 Manesz válasza:
Most mit számít hogy cukorbeteg, ha tényleg jól elvagytok akkor simán, annyi hogy nem ehet mindent, mint a liszt-tej érzékenyek.
4/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:))
2011. szept. 3. 10:58
5/17 anonim válasza:
Valamelyik ismeretterjesztő csatornán volt, hogy erősen deformált arcú emberek életét mutatták. A fél arca bevolt esve, a másiknak az egyik fele szép volt, a másik mint valami nem tudom mi (két arc a Batmanből), a harmadiknak akkora volt az orra mint egy krumpli. És volt párjuk, gyerekük, stb. Mindenki megtalálja magának az igazit, ha nem zuhan magába, és a problémájába, és keresgél. Még a mozgássérült, szellemi fogyatékos, torz testű emberek is találnak maguknak párt.
6/17 A kérdező kommentje:
én is így gondolom:)
2011. szept. 3. 11:03
7/17 anonim válasza:
Ha beleszeretnék, igen.
(Egyébként nem a cukorbetegségébe lennék szerelmes, azt egy állapotnak tartom, amit lehet kezelni, hogy ne legyen vele semmi gond és kész. Volt már rá példa, hogy a kipécézett illető épp cukorbeteg volt... Az más tészta, hogy pofára estem.)
8/17 anonim válasza:
Persze. Orvos írja fel neki az inzulint, én meg nyomom magamba és növök, mint a barom.
9/17 anonim válasza:
persze, ez egyáltalán nem akadály. csa meg kell tanulni együttélni ezzel.
te is cukorbeteg vagy? mert akkor ne aggódj, ez nem jelent problémát.:) 15/l
10/17 anonim válasza:
MIVAN?? 2011-et írunk, ma ez már kb. ugyanolyan jellegű kérdés, mint hogy járnál-e valakivel, akinek 40-es a konfekciómérete. Miért befolyásolná ez azt, hogy az illető milyen ember, milyen nő/pasi? Arról nem beszélve, hogy az ismerkedés legtöbbször nem úgy zajlik, hogy szia, Béla vagyok, diabéteszes... Tehát mire megtudod, már kialakult egyfajta bizalom. Innen kezdve meg miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!