Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal aki nem sminkel?

Figyelt kérdés

Utálom a sminket, az alapozót is. Nem csúnya az arcom, nem vagyok pattanásos (csak néha jön ki egy-egy de nem feltűnő)

Több fiú megjegyezte már, hogy szép az arcom, de jó lenne ha sminkelnék. Buliban a jól kisminkelt, kihivó öltözetű barátnőimre tapadnak a fiúk, rám nem.

Ennyire számít a smink?

2010. jún. 6. 23:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban bejövős ha nincs sminkelve a csaj.Legalább reggel nem ijedek meg.
2010. jún. 6. 23:31
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknál nem számít, tapasztalatból mondom. Max. ha majd elmúltál már 18 éves, majd nem mindig akarnak neked kiadni piát, mert nem hiszik el, hogy van olyan csaj ennyi évesen, aki nem rak magára egy tonna vakolatot.
2010. jún. 6. 23:34
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a természetes szépség tetszik,nem a mű!Tehát ha amugyis szép vagy,akkor ne használj semmit,csak azok használnak sminket,akiknek nem adatik meg a természetes szépség és takargatni akar valamit,vagy olyan,aki ezzel akar kitünni a semmiből mások előtt!Tehát maradj olyan,amilyen vagy,azaz szép!
2010. jún. 6. 23:35
 4/32 tetro ***** válasza:
100%
lófaszt. :D már bocsánat. szerintem ez nem számít olyan hú de sokat. az hogy bulikban a srácok azokra a lányokra mennek, akik többet mutatnak, ennek elég egyszerű az oka :D
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
a buliba mész, akkor annnyit ajánlok, hogy fekete szemceruzával húzd ki a szemed. Minden lányon dob, nem láttam még oylat akin rosszul állna, ha kiemeli így a szemét. És nem is nagy sminkelés.
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
én kifejezetten szeretem ha nincs a csajon 2 tonna krém festék viasz stb. a természetes szépség a legjobb.
2010. jún. 6. 23:36
 7/32 anonim ***** válasza:
jaa! jobb a nuku smink:D
2010. jún. 6. 23:37
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért egyet tisztázzunk: a pasik a natúr sminket pl. "nem látják", csak azt, hogy hibátlan, szép arcod van, hosszú szempillák, stb. Sztem ennyire kell adnia egy nőnek magára.
2010. jún. 6. 23:39
 9/32 anonim ***** válasza:
90%

én nem szeretem a sminkeket...csak a gond van velük...elkenődik, összegyűlik egy helyen, amiatt kell stresszelnem h neh furán nézzen ki a fejem miatta...egyébként meg nem vagyok bányarém, meg filmsztár hogy maszkolni kéne engem.

Szerintem mások miatt ne hagyd el ezt a természetességedet...biztosan szép vagy így...és arról nem is beszélve h sok smink öregíti a bőrt...és idős korukba is a "vakolgatásokkal" kell foglalkozni :) van elég egészségkárosító dolog a sminken kívül, ezt igazán elhagyhatná sok lány:)

(14/L)

2010. jún. 6. 23:41
 10/32 anonim ***** válasza:
23:39 azért a férfiak se hülyék hogy ne vegyék észre a sminket.
2010. jún. 6. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!