Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal aki nem sminkel?

Figyelt kérdés

Utálom a sminket, az alapozót is. Nem csúnya az arcom, nem vagyok pattanásos (csak néha jön ki egy-egy de nem feltűnő)

Több fiú megjegyezte már, hogy szép az arcom, de jó lenne ha sminkelnék. Buliban a jól kisminkelt, kihivó öltözetű barátnőimre tapadnak a fiúk, rám nem.

Ennyire számít a smink?

2010. jún. 6. 23:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%
Az én barátom már a kapcsolatunk elején rámszólt, hogy ne sminkeljem magam, mert anélkül is szép vagyok... Nem is szereti, ha kisminkelem magam, olyakor nem szívesen van velem, meg csúnyán néz, szóval volt már, hogy le kellett törölnöm azt a leheletnyi szemfestéket is... Persze örülök neki, hogy smink nélkül lát igazán szépnek, és 2,5 év alatt meg is szoktam, hogy nem sminkelek. Biztos nem Ő az egyetlen olyan fiú a világon, aki a természetes szépséget szereti, úgyhogy ne aggódj, Téged is biztos észrevesz majd egy ilyen fiú ;) Ha meg a barátaid is azt mondják, hogy smink nélkül is szép vagy, és nem is szereted, akkor pláne ne sminkelj, így is meg fogsz tetszeni rengeteg fiúnak ;)
2010. jún. 7. 00:19
 22/32 anonim válasza:
58%

hát sztem alapozót ne rakj az arcodra mer az undorító :D

a szemedet fesd ki lazán stb... :D

2010. jún. 7. 00:28
 23/32 anonim ***** válasza:
92%

Megint az extremitások... nem csak a két véglet van, hogy valakin vagy 3 réteg festék van, vagy semmi.

Én sminkelek: alapozó, korrektor, áttetsző púder, szempillaspirál, szájfény. Az első három szigorúan LEHELETVÉKONYAN!

Aki nem alapoz, csak fest, arról nekem mindig öreg nénik jutnak eszembe, akik magukra kennek valami ízléstelen ciklámen rúzst meg türkiz szemhéjpúdert, azt jól van...

Engem egyébként SMINKKEL néznek 18 alattinak. Szempillaspirál és korrektor nélkül fáradt a képe mindenkinek, szemben a ragyogó és csodálkozó tekintettel. (Egy Maybelline reklámnak hangzik, de igaz.)

Egy biztos: magamnak sminkelek, és senki nem tudna lebeszélni róla.

Viszont ha neked meg beszólnak, hogy sminkelj, te szólj vissza, hogy: "Te meg igazán járhatnál edzőterembe."

2010. jún. 7. 00:38
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy azért tapadnak rájuk, mert szebbek. Lehet, hogy csak könnyebben kaphatónak tűnnek.
2010. jún. 7. 00:55
 25/32 anonim ***** válasza:
58%
utolsónál a pont! aki sminkeli magát meg kirívó rucit vesz fel, sokkal inkább könnyű préda egy estére, mint aki komolyabbnak néz ki. persze a látszat néha csal, a szomjad sosem, de piásan a szomj már nem játszik, marad a látszat, tehát mennek a kikent cicababákra a dugni kívánó srácok :D
2010. jún. 7. 03:47
 26/32 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban favorizálom a smink nélküli, természetes lányokat. Ha nagyon kevés festék van, még belefér, de a kikent nőket észre se veszem, nem érdekelnek. (tudom, én a másik véglet vagyok :D) 25/f
2010. jún. 7. 11:25
 27/32 anonim ***** válasza:
75%
Már bocsánat, de pl. az alap sminkkel miért lesz valaki könnyen kaphatóbb? Inkább ápolt.
2010. jún. 7. 11:42
 28/32 anonim ***** válasza:
férfiak azt mondják: hogy természetes a szép. ez igaz de ők ez alatt azt értik, hogy szempillaspirál, szemceruza. Én csak ezt a 2t használom, de rám azt mondják, hogy nem sminkelem magam. nálunk a smink=vakolat. de ha jól érzed magad teljesen sminktelenül, akkor nyugodtan :)
2010. jún. 7. 12:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Buliban különben sem a jövendőbelijét keresi az ember.
2010. jún. 7. 14:37
 30/32 anonim ***** válasza:
en csak tust hasznalok, huzok egy vekonyka csikot azt kesz:)).ha megjelennek a pattik (alt.mensi elott kb 2 patti) akkor hasznalok egy kicsi korrektort.szerintem ennyi meg belefer:)
2010. jún. 7. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!