Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal aki nem sminkel?

Figyelt kérdés

Utálom a sminket, az alapozót is. Nem csúnya az arcom, nem vagyok pattanásos (csak néha jön ki egy-egy de nem feltűnő)

Több fiú megjegyezte már, hogy szép az arcom, de jó lenne ha sminkelnék. Buliban a jól kisminkelt, kihivó öltözetű barátnőimre tapadnak a fiúk, rám nem.

Ennyire számít a smink?

2010. jún. 6. 23:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy hülyék!

De egy natúr smink igazán kellemes, és csak kiemeli a szépséget. Nem egy levakolt arcról beszélek, hanem csak korrektor, szempillaspirál, szájfény max.

2010. jún. 6. 23:44
 12/32 anonim ***** válasza:
22:39 Szerintem senkit sem szabad olyanra ráerőszakolni,amt nem szeretne,különben akkor már nem önmaga!Mindig magáért tegye amt tesz,ne másokért!
2010. jún. 6. 23:46
 13/32 anonim ***** válasza:
Jó, nem szóltam. Ne sminkeljen.
2010. jún. 6. 23:47
 14/32 anonim ***** válasza:
Szólj nyugodtan,mert értem én amit üzenni akarsz neki,csak tudod sok ember épp azzl tolja el az életét,hogy másoknak akarnak megfelelni,nem önmagának és igy nem érzi magát jól a bőrében!
2010. jún. 6. 23:50
 15/32 anonim ***** válasza:
Egy nőnek szüksége lesz a sminkre (ha nem is fiatalon), nem lesz mindig tökéletes a bőre (nem árt megtanulni a technikákat), és tényleg egy hibátlan, ápolt (apró hibák eltüntetése) külsőt lehet vele elérni. Ha nem is minden nap, de alkalomadtán. Valamint a jobb kozmetikumok egyáltalán nem ártanak a bőrnek, hidratálják, ápolják (pl. színezett arckrémek, stb.) Én nem akarom megváltoztatni a kérdezőt, nekem mindegy milyen, csak egy tanács. Ettől függetlenül nyilván járnának vele sokan.
2010. jún. 6. 23:53
 16/32 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem ha egy lány nem használ sminket, csak természetesen.
2010. jún. 6. 23:54
 17/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb a természetes, úgyhogy hagyd a sminket a pics@ba!
2010. jún. 6. 23:57
 18/32 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem sminkelni magam. Max. szempillaspirál és kihúzom a szemem. Több fiú barátom is mondta, hogy sokkal jobban tetszik nekik így az arcom, mint ha hat tonna vakolat lenne rajta. Amúgy meg kényelmetlenül is érzem magam ha ki vagyok kenve. Igaz így sokszor elkérik a személyimet, mert nem hiszik el, hogy elmúltam 18.:) Azok a fiúk meg, akik az agyon sminkelt kihívó ruházatú barátnőidet leszólítják, valószínűleg nem a leányzó értelmi képességeire kíváncsiak....Hosszú távon meg elég unalmas tud lenni, ha nem tudtok miről beszélgetni. szóval szerintem ha amúgy csinos vagy és okos, akkor nem az alapján ítélnek majd meg, hogy ki vagy -e sminkelve, vagy nem.
2010. jún. 6. 23:58
 19/32 anonim ***** válasza:
25%

oké, de akkor én cserébe nem borotválkoznék, fodrászhoz sem járnék, és nem használnék szemránckrémet, mert nehogy már én legyek hiúbb, mint a csaj!

Ergo elég csúnya kis pár lennénk, úgyhogy nem, nem járnék ilyen csajjal!

2010. jún. 7. 00:07
 20/32 anonim ***** válasza:

Szerintem se használj. Aki szép az szép smink nélkül is, aki meg nem, az azzal sem lesz sokkal jobb. (Persze a szépség viszonylagos, dehát ez az én véleményem).

19F

2010. jún. 7. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!