Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok hozzá, ha mondjuk egyetemen egy fiú odamenne hozzátok csak úgy, és randira hívna?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem előtte azért lehetne egy kicsit "tapogatózni", hogy felfigyeljen rád. Ha ő is keres téged a szemével, szerintem jobbak az esélyeid. Persze jó szövegen is múlhat elsőre is akár!
2018. febr. 4. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi alapján választott ki "pont" engem
2018. febr. 4. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Már megtörtént, hihetetlen kínos volt. Nem is tudom már, mit mondtam, de randi nem lett belőle.
2018. febr. 4. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen. Azt mondta hogy tetszett neki a kockás fülű nyuszis kulcstartó a táskámon, és ha egy lány ilyet hord az biztos érdekes lehet. Nagyon aranyos fiú volt, talpraesett és igazából jól rátapintott a dologra, mert az a kulcstartó fontos volt nekem. Mivel volt párom nemet kellett neki mondanom, de amúgy igent mondtam volna. Tetszett a leleményessége, hogy keresett valami hivatkozási alapot és nem csak egy random "tetszel és szívesen megismernélek"-kel közeledett.
2018. febr. 4. 21:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És ha mondjuk arra hivatkozik valaki, hogy mondjuk korábban beszéltek egy kicsit, és kiemel egy tulajdonságot pl. hogy tetszik benne, hogy mondjuk ilyen visszafogott típus vagy ilyesmi?

2018. febr. 4. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, én megalázónak tartanám. Nem cipőt akarsz venni (ezt felpróbálom, olyan helyes az orra), hanem egy emberrel próbálsz beszélgetni.
2018. febr. 4. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én örülnék, mert ilyen még nem volt. De én is javaslom, hogy előbb tapogatózz.
2018. febr. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!