Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen szokatlan ismerkedési módszerhez?

Figyelt kérdés
Írnék egy szöveget benne az elérhetőségemmel és csinálnék belőle QR kódot, majd kiragasztanám teljesen véletlenszerű helyekre, nagyrészt túraútvonalak mellé gondoltam. Ha egy erdőben a semmi közepén véletlenül talál valaki egyet, kíváncsibb lehet rá mint egy szimpla buszmegállóban, s végülis ez is a cél.
2018. jan. 15. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Azt, hogy általában az 50, 60 év felettiek szoktak egyedül túrázni, ők meg azt sem nagyon tudják mi az a QR kód.

Mellesleg nem hiszem, hogy túl nagy benyomást tennél akárkire, nemedtől függetlenül. Ha arra gondolok, hogy ha én túráznék egyedül és egy fán meglátnék egy QR kódot amit leolvasok a telefonommal, ott megy egy lány hirdetné magát, hááát nem hiszem, hogy felhívnám még akkor sem, ha tetszik.

2018. jan. 15. 23:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezekkel az ötleteimmel tényleg csak elriasztok mindenkit magamtól.
2018. jan. 15. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez aranyos otlet. Csak nem tul hatekony. De a tarskeresozes is elriaszto ilyen alapon, ott is emberek hirdetik meg reklamozzak magukat.
2018. jan. 15. 23:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Hatékonynak biztos nem hatékony, a szerencsén múlik minden.

#3 Hányszor megkaptam már az aranyost, de téged valóban érdekelne egy ilyen ember?

2018. jan. 16. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagy szerencse kell hozzá. Szerintem a QR kódok nem robbantak akkorát, legalábbis egy ismerősöm sem olvasgatja be őket.

Kreatív ötlet, de kicsit kétségbeesettnek tűnik. Amúgy is az döntené el a dolgot, hogy utána mit látnak belőled.

2018. jan. 16. 01:53
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem rossz ötlet, aranyos, hogy ilyeneket találsz ki :)
2018. jan. 16. 06:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ketten is leírták, hogy "aranyos". Ami sajnos nem jelent valami jót :(

Én nem igazán tudom, hogy ez hogyan működne. Mi van akkor, ha valaki felhív? Van annyi önbizalmad és tudsz annyira felszabadultan dumálni, hogy randi legyen belőle? Ha igen, akkor egy csomó hatékonyabb módja is lenne az ismerkedésnek. Ha nem, akkor legfeljebb lesz néhány kellemetlen, rövid telefonbeszélgetésed.

2018. jan. 16. 08:16
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Kreativ ötlet, ezt meg kell hagyni...

De iszonyatosan eröltetett probalkozasnak tünik. Ketlem, hogy egy eppeszü lany ilyesmire reagalna. Meg, ha fel is keltene amugy az erdeklödeset, valoszinüleg valami scam-re gyanakszik.

Probalkoztal mar szokvanyos ismerkedesi modszerrel? Öszinte mosoly, "Szia, ... vagyok ..."

2018. jan. 16. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:
A qr kód jó ötlet de én elmennék vele egy kávézóba vagy szórakozóhelyre, szólnék a pincérnek, hogy vigyen x italt a lánynak és megkérném, hogy adja neki oda a qres cetlit az ital mellé. Ez egyedi, nekem bejönne. :D
2018. jan. 16. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:

22 vagyok és szoktam egyedül túrázni. :) - ezt csak az elsőre reagálva.

Én az aranyos jelző helyett inkább a furcsát használnám. Azt sem tudom biztosan, hogy foglalkoznék egyáltalán egy qr kóddal egy erdő közepén például, miközben arra koncentrálok, hogy ne törjem ki a bokámat; de amennyiben igen, biztos nem csak egy szimpla kódnak kéne lennie, hanem valami kreatív szövegnek, viccnek, akárminek, aminek a befejezését a kódra olvasva tudhatom meg...

De még ebben az esetben sem biztos, mert elég sok a beteg perverz ember, nem tuti, hogy kockáztatnék egy kuki képet, van elég túra közben is. :D

Szóval puding próbája az evés, ugyebár. Korosztályt sem nagyon szűkítenél vele... Ha meg is csinálod, szerintem ne egy direkt telefonszám legyen benne, hanem egy akármilyen dolog, ami felkelti a figyelmet és az adott személy maga akar megkeresni téged, mert érdekled, ha már a "randizás" kategóriában vagyunk nem az akármilyen barát keresésben.

Például egy ilyenhez egy "xyz gyakori kérdések felhasználónév alatt megtalálsz"... Ha a titokzatos qr kódos dolog után nem gondol ostobának és akar menekülni, akár még ez is bejöhet, de lehet hogy ezt az utolsó tippet felejtsd is el. :D

2018. jan. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!