Lányok, mit szólnátok, ha egyetemen így hívna el randira egy srác? (bővebben lent)
Szóval, úgy megy oda hozzád, mintha kérdőívet töltene ki, és a 2., 3. kérdés az lenne, hogy eljönnél-e a kérdezővel egy randira?
Tegnap este jutott ez eszembe, de fogalmam sincs, hogy bejönne-e valakinek, vagy nagyon gáz. :D
Szerintem is erőltetett. Tuti megkérdezném hány lánnyal töltetted ki ugyanezt.
Szólítottak már le egyetemen, a "Szia! Ne haragudj, hogy csak így leszólítalak, de..." is bőven megteszi. (Mivel szimpatikus volt a srác, elmentem vele kávézni egyet.)
Egyébként is ilyen jópofa, vicces srác vagy? Mert csak akkor csináld ezt, ha utána is hozod ezt az ötletes szintet. :D
Egyébként én elmennék, igazából bárkivel, ha jó fejnek tűnik a srác, és úgy érzem, hogy tudnánk egy jót beszélgetni. :D
VISZONT! Én csak akkor mennék, ha nem úgy kérdeznéd, hogy randiznék-e vele, hanem hogy lenne-e kedve a kérdőív után meginnia kérdezővel egy italt? Vagy ilyesmi, egy ilyen iszogatós helyen lazább körülmények közt meg lehet egymást ismerni. :)
Tehát engem a randi szó riasztana, csak olyan emberrel megyek randira, akiről már tudom, hogy kell nekem, és egy perc alatt ez senkire se igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!