Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért járok mindig így, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járok mindig így, ha abbamarad egy pasival?

Figyelt kérdés

2x 3x is előfordult velem, hogy leráztak 1-2 randi után, amikor klappolnak a dolgok és a srác is érdeklődik, aztán hónapokkal vagy egy fél évvel később a srác összejön egy másik csajjal, aki semmivel sem szebb, jobb ember.

Nem vagyok egoista, sőt.. de egyszerűen mindig meglepődök.

2018. febr. 3. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Szép vagy, csak ne szólalj meg.
2018. febr. 3. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"...a srác összejön egy másik csajjal, aki semmivel sem szebb, jobb ember."

De vele viszont valószínűleg megvan a szikra/kémia, veled meg nem volt meg.

2018. febr. 3. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen. El kell fogadni és tovább lépni, lesz még érdeklődő, mint égen a csillag.
2018. febr. 3. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen sajnos. Ízlésről meg nem érdemes vitatkozni, ha a másik lány neki jobban tetszett, hát akkor ez van.
2018. febr. 3. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak te hiszed hogy a másik lány nem szebb nálad.
2018. febr. 4. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért veled nem volt még olyan hogy olyan pasi érdeklődött aki nem mozgatott meg? Pedig helyes is volt, magas is, jól keresett... Istenem hány ilyen van. Ezért nevetséges, hogy sok kis srác azt hiszi ezen múlik.

Nyilván fordítva is megtörténik. És megmagyarázni sem tudom miért nem kedveltem. Pedig akartam, de nem ment. Sajnálom, a szívnek nem lehet parancsolni.

2018. febr. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!