Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti randiznátok zsoké pasival?
Tudjátok akik arisztokrata lóversenyeken a lovak hátán száguldanak, megbecsült versenyzők és elég jól keresnek. Ők azok:
Jobb oldali pasi: [link]
Írjátok le, hogy randiznátok-e ilyen férfival és indokoljátok meg, hogy miért nem/igen. Már előre sejtem mit fogtok írni, de azért kíváncsi vagyok a véleményeitekre. :D
#1: Na látom nem kerteltél az őszinte válasszal. :D
De mindenki nyugodtan mondja meg a tuti őszinte véleményét. Legalább itt ne legyünk álszentek.
Soha sem néztem a foglalkozást, nem ez a szempont.
Ha a linkelt emberekről kéne véleményt mondani, akkor nem. És nem azért, mert alacsonyak és szerintem öregek is hozzám, hanem mert semmi vonzót nem látok bennük.
Az első képen lévő illető nem vészes, de a második olyan, mintha egy öreg ovis csoport lenne (az alsó középsőt kivéve, de ő sem jön be). :D
Ha tetszik külsőre/belsőre, akkor persze. Ha nem, akkor nem.
Ugyanúgy, mintha vízvezetékszerelő, programozó, vagy vadakat terelő juhász lenne, irreleváns a foglalkozás.
Ismerek egy pàrat személyesen, konkrétan az egyik leghíresebbet is aki most Dél-Koreában versenyez.
Nem igazàn élet az övék. Pènz az van de amellett nem irígylem sem őt, sem a csalàdot.
A srác hánytatja magát folyamatosan mert nem mehet 50 kiló fölé.
Minden reggel 4-kor kezd, azaz akkor már a lovaknàl van.
Este későn végez...
Ezért nem.
Ami miatt járnèk, az egyedül az, hogy én is lovas vagyok, a közös téma meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!