Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a hátránya ha nálam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a hátránya ha nálam egy sokkal butább pasival vagyok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyorsan rá fogsz unni, hogy nem tudsz vele beszélgetni.
2018. jan. 24. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
az hogy hamarosan végig kell hallgatnia a nyavalygást hogy "nem tudok rád felnézni"
2018. jan. 24. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Elbutulsz te is:)))
2018. jan. 24. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Már meg is mutatkozott a hatása: feltetted ezt a kérdést.
2018. jan. 24. 14:32
 5/11 anonim válasza:
0%
Ha tud szerelni akkor semmi. :D
2018. jan. 24. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt műveletlenebb és khm tanulatlanabb barátom, első kapcsolat, örültem bárminek. Folyamatosan próbálta leépíteni az önbizalmam, pedig én mindig kerültem a könyv-film témát, direkt nem okoskodtam, tiszteltem.

Amikor szakítottunk, mert megcsalt, meg megalázott, akkor apám pezsgőt bontott, hogy erre várt mióta, csak nem mert szólni, nehogy ellenkező hatást érjen el. Mai napig csodálkozom, hogyan lehettem ilyen idióta. Valószínű a társaságát bírtam, ott voltak jó arcok és szerettem velük bulizni, túrázni.

Ismerősömnek viszont kifejezetten tuskó férje van, egy érzékeny, művelt, kedves nő, akit minden érdekelt régen, a férje egy igazi vörösképű egyszerű ember, aki rühelli a nőket. A nő teljesen befásult lett, legutóbb arról panaszkodott, hogy az uraság hat év után is a földre dobálja le a szennyes ruháit az előszobában, és nem engedi el sehová. :O

2018. jan. 24. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van tapasztalatom: unalmas, mert nem tudunk beszélgetni, nagyjából 3 téma van amihez hozzá tud szólni, abból az egyik nem érdekel, mert celebvilág, a másik a gyári munkája, a harmadik meg a hobbija.

Emellett érzem magamon is a lebutulás jeleit sajnos. Illetve még sok vitánk van emiatt, és egyre kevesebb helyen merem felvállalni. Pedig jószívű, rendes és imád engem, de nagyon naiv és tanulatlan. :(

2018. jan. 24. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi értesz az alatt,hogy butább, mint Te?Kevésbé iskolázott, vagy a ,mindennapi életben marad alul az általad elvártnak?

Ha butának tartod eleve fölösleges együtt lennetek, főleg ha sokkal butábbnak..Egyáltalán miért jöttetek össze? Ez számomra érthetetlen. Ha időközben derült ki (bár ha nagyon buta valaki az pár mondat/beszélgetés után kiderül) azonnal szakítanod kellett volna, mi az,m ami mégis Mellette tart?

Egyébként a véleményem: nem fog sokáig tartani ez a kapcsolat ha rájöttél már arra a tényre amit kérdezel.

A mindennapokban, a társasági életben, akár kettesben, a későbbiek folyamán a gyereknevelésben vélhetőleg különböző lesz a nézőpontotk mindenről, és az igényeitek is azok, hiszen egy buta ember (amit én nagyon meggondolom,hogy kire mondok) kevésbé igényes, törekvő lehet mint Te.

2018. jan. 24. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
19%

Én is jártam egyszer egy nálam butább pasival, mindent el kellett neki magyarázni, pl. ilyen alap dolgokat hogy mondjuk mi az a fakultáció a gimiben, ezen kívül olyan buta dolgokat talált viccesnek, ami intelligens ember szerint undorító. A barátai is buták voltak, családja is, zenei ízlése is pocsék volt.. Pár hét múlva megundorodtam tőle, de még azt is nehezen bírta felfogni hogy nem kell, hónapokig zaklatott.

Most értelmes egyetemet végzett barátom van, bármiről tudunk beszélgetni, hasonló az értékrendünk, családi hátterünk, anyagi helyzetünk stb.. Szerintem ha ez a kérdés felvetődött benned, keress mást inkább

2018. jan. 24. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
1-es és 7-es leírta. El tudom mesélni a volt feleségem húga történeté akkor megérted. Nagyon szép nő volt de az most mindegy a történet szempontjából. Járt egy biztonsági őr sráccal aki nagyon jól nézett ki de egyszerű ember volt, viszont szerintem nagyon egyenes és rendes ember. De megunta a nő, mert neki minden mindegy volt milyen program lesz, beszélgetni nagyon nem tudott vele. És inkább szakított, majd családot alapított egy alacsony, kisebbségi komplexusos kicsit kövér férfival, aki szerintem egy idi-ta.(viszont értelmesebb volt és jókat tudott vele beszélgetni) De az ő élete én inkább a biztonsági őrt választottam volna, de nem látom női szemszögből. Nekem volt nagyon buta barátnőm de éltem volna vele mert jó volt a szex és jókat lehetett vele bulizni. Bár csak vitte a pénzt és sokszor megcsalt, meg a szüleim is ellene voltak. De az nem zavart, hogy beszélgetés terén buta, inkább az, hogy nem tud pénzt keresni és megcsal...
2018. jan. 24. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!