Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Összejönnétek olyan pasival, akinek 39-es lába van, de amúgy 40-es cipőt hord?
Figyelt kérdés
Felnőtt elegáns bőrcipők/sportosan elegáns cipőt gyakorlatilag nincsenek 39-es méretben. A számozás 40-től kezdődnek, így egy kicsit csúszkálni szokott a lábam bennük de annyira nem vészes. Lúdtalpbetétet hordok, mert van egy bizonyos fokú bokasüllyedésem és ezért nem sétálok olyan elegánsan, mint egy George Clooney, hanem kicsit rugózó a járásom. Összejönnétek-e ilyen sráccal? Ha nem, akkor mi lenne a legfőbb kizáró ok? (Indokoljátok is meg.)2018. jan. 13. 20:03
1/11 anonim válasza:
Olyan kérdés mikor lesz, hogy "Összejönnétek-e olyan pasival, akinek zöld szeme van?", vagy "...akinek más színű a szakálla, mint a haja?" Ezek annyira lényegtelen dolgok!
2/11 anonim válasza:
Ez komoly? Jah hétvége van unatkozik a sok tini
3/11 A kérdező kommentje:
#1: Pedig ebből sok mindenre lehet asszociálni.
2018. jan. 13. 20:08
4/11 anonim válasza:
Kizáró ok. Úgy gondolom ha már a lábméretéről sem őszinte, akkor mást is leplezni próbál. :D (irónia) Amúgy párom napi szinten ezzel küzd, alig talál a picike 40es lábára normális cipőt. Én is át tudom érezni, gyerekosztályon hamarabb találok magamnak cipőt. :D
5/11 anonim válasza:
persze a nőket ez érdekli,agyhalott.
6/11 anonim válasza:
Hordhatnánk együtt a ballerina cipőimet.
7/11 anonim válasza:
És akkor ehhez 150 centis magasság társul? Mert talán az egy fokkal érdekesebb téma. A lábfejed magában nem annyira életbevágó tényező...
8/11 anonim válasza:
Nekem is kicsi, 40-es, alig talalok ra cipot. Viszont szep formas, mindig dicserik a lanyok. :D
9/11 anonim válasza:
Figyelj, legalább megértené az én cipővásárlási problémámat, amiért nehezen találok méretet 35-ös, de a gyerekekénél valamivel szélesebb lábbal 38 centis vádlival... :-D
Nem ez számít, komolyan.
10/11 anonim válasza:
Teljesen jó. Ahogy neki jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!