Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozgatok egy pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozgatok egy pasival. Szerintetek?

Figyelt kérdés

inkább csak szex kapcsolatnak mondanám. Jól érezzük magunkat. moziba is járunk. Most ennyi megfelel

A dolog a következő: álltalában nála vagyunk mivel ő külön lakik én meg a szüleimmel + 1 testvér.

Ő szokott értem jönni mivel én a családi kocsit nem vihetem el egész hétvégere ( van hogy nála töltöm a hétvégét is) mert a csládnak kell.

Olyan nagyon közel nem lakik, és folyton jár értem meg hord haza. Nem kihasználás hogy folyton ő jön értem és nem megyek el egyedül? neha olyan kellemetlennek érzem hogy én nem tudok menni kocsival.

2018. jan. 22. 17:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsen lehetőséged elvinni a kocsit akkor ez van

De ha kellemetlenül érzed magadat, akkor mond hogy megtankolnád a kocsit, ha már lejön érted mindig

Nyilván ha igazi férfi akkor nem akarja majd engedni, de légy erőszakos ,ezért biztos vagyok benne, hogy nála is kapsz majd egy jó pontot

2018. jan. 22. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbb , mint egy k...rva, ha elmegy érted meg hazavisz és ugye így nem csak félórára vagy az övé. Nyugodj meg még 400 km-et is megéri autókázni úgy egy csajért, hogy utána agyba főbe dughatja az ember :)
2018. jan. 22. 18:01
 3/15 anonim válasza:
77%
Szia vagy beszéld meg vele a költségekhez hozzájárulsz, lepd meg apró sütivel stb. Mi az egyik ilyen csajszival akivel összejártunk a szállást felesben fizettük 😊. Latszik, hogy benned is van szándék😊
2018. jan. 22. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A kettes leírta, amit gondolok.

L

2018. jan. 22. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kösz egyszerű matek az egész :) Most többnek gondolja magát a kérdező, de a rideg valóság az, amit írtam ez erről szól, amíg olcsóbb ez a megoldás, már pedig olcsóbb, addig nem fog kérni tőled semmit nyugi. Azért írtam a 400 km-t is, mert az is simán még a megérő táv és ha szex van biztosra, akkor menni kell.
2018. jan. 22. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
Fizess valamit te, pl. ha rendeltek pizzát, üdítőt, piát, ilyesmi. Szerintem ez így teljesen rendben van. Voltam hasonló helyzetben, a lány is így oldotta meg. Igazából csak jelképes, de így mindenki megnyugszik.
2018. jan. 22. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodt lehetsz, meg tudja tenni. Ha nem tudná, nem menne érted, hanem megkérne, h oldd meg az utazást.

Amugy meg tegye is meg férfi létére, ha már "ingyen" puncit kap.

2018. jan. 22. 18:32
 8/15 anonim ***** válasza:
kíváncsiságból, hány éves vagy ? :D
2018. jan. 22. 18:36
 9/15 A kérdező kommentje:
27. Fontos?
2018. jan. 22. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nem fontos, tényleg csak kíváncsiságból! de amőgy a kérdésre válaszolva, az előttem szólókkal tudok egyetérteni!
2018. jan. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!