Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nagyon nedvesedek a randin attól is ha csak meglátom a férfit? Engem zavar és mit tegyek h ne zavarjon engem? Ma volt a 4. randim ugyanazzal a pasival hát a bugyim szinte már átázott.24/N
Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 16:31
3/21 anonim válasza:
Ez de komoly 😁😁😊
Szerintem vele is megoszthattad volna ezt az infót 😉
Egyébként a kérdésre térve nem hiszem hogy tudsz ellene bármit is tenni ha ilyen beállítottságú lány vagy.
4/21 anonim válasza:
Persze. Férfiként nekünk is előfordul, hogy feláll az imádott nőre akár már egy izgató nézéstől is.
5/21 anonim válasza:
Normális, ha velem találkoztál, más esetekben beteges.
6/21 A kérdező kommentje:
És érezheti a pasi amikor az ölébe ülök és fogdos?
2018. jan. 20. 16:42
7/21 anonim válasza:
24 éves vagy, és ennyire sincs eszed, hogy legalább egy tisztasági betétet betegyél? :D Vagy ennyire ostoba vagy, v ilyen szr kamut rég láttam már itt.
8/21 A kérdező kommentje:
De azt érzi ha fogdos
2018. jan. 20. 16:45
9/21 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy érzi-e a pasi,ha benn ülsz az ölébe,ráadásul kedvére fogdoshat?
10/21 anonim válasza:
Én ha lány lennék és már a 4. randin ( vagy még előtte! ) ott fogdosott volna - vagy akart volna - már nem lenne miről beszélnem vele.
Önmagában azonban nem gond egyáltalán a dolog, sőt pozitívum. Jól esik az adott fiúnak ( nekem is jól esne ) ha ennyire izgat és tetszik.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!