Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavar a puncipuki? Lányok veletek is sokszor elő fordul? Mit csináltok ha igen hogy érzitek magatok miatta?
Figyelt kérdés
Velem gyakran előfordul és olyan cikinek érzem Ti mit gondoltok ha a ti csajotokkal fordul elő?2018. jan. 5. 14:57
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem kell cikinek erezni ez mind a levegő miatt van..neha vicces adott helyzetben , de mindenki mashogy gondolja
2/12 anonim válasza:
Szerintem nincs nő,akivel ne fordult volna elő.Egy tapasztalt férfi nem fog emiatt kinevetni egy nőt.
3/12 anonim válasza:
Nekem amikor hátulról csináljuk, utána szokott lenni, de nem gáz.
4/12 anonim válasza:
Párszor előfordult már velem, és mindig nagyon cikinek éreztem.
5/12 anonim válasza:
Semmi ciki nincs benne,nevetni szoktunk rajta,ennyi!
Ahogy az igazi pukin is.
6/12 anonim válasza:
Gondolom ti mind tini lányok vagytok, akiket zavar. Ez egy természetes dolog,nem lenne szabad cikinek tartani. Aki meg kicsufol miatta, azt le kell épiteni.
7/12 anonim válasza:
Ciki? Én "tömöm belé" .. Mégis hogy lenne ciki?
8/12 anonim válasza:
Eddig minden lánnyal előfordult, akivel voltam., Először furcsa volt. De nem foglalkozik vele nagyon az ember.
9/12 anonim válasza:
Előfordult már velem,akkor először kicsit cikinek gondoltam,aztán megszoktam.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!