Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nagyon nedvesedek a randin attól is ha csak meglátom a férfit? Engem zavar és mit tegyek h ne zavarjon engem? Ma volt a 4. randim ugyanazzal a pasival hát a bugyim szinte már átázott.24/N
Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 16:31
12/21 anonim válasza:
Nem dugnálak meg ennyi ésszel! 🙄
13/21 A kérdező kommentje:
És már mondta azt is hogy aludjunk együtt de nem akartam mert félek ha meglatom h all neki mi lesz
2018. jan. 20. 16:57
15/21 anonim válasza:
Én megérzem a fülledt tocsakos pöcökszagot, mert jó az orrom. Ezek szerint a pasid nem érzi meg ezt a jelet és nem lép tovább és hatol be a kezével a bugyidba...
16/21 anonim válasza:
Ha meglátod, hogy áll neki, akkor két dolog lesz:
-Rácuppansz, vagy
-szétteszed kicsi lábad és hagyod, hogy bedugja!
17/21 anonim válasza:
Ez most vicc?
Gondolj bele! Neked nem felhajtó erő ha izgatóan hatsz a partneredre? Ha észreveszed gerjed rád? Mi pasik -persze vannak vadhajtások- miért viszolyognánk attól ha érezzük, hogy "beindul" nő tőlünk!?
Se zavarba nem kell jönnöd, se szégyelned nem kell magad! Izgató, serkentő.
18/21 anonim válasza:
A lehető legnormálisabb dolog, és nagyon izgató is. Szóval úgy fogd fel, hogy ezzel mégtovább növeled az izgalmat, tehát ez a szexiségedet növeli. Hódíts vele! 😃
19/21 anonim válasza:
Legalább biztos nem fog fájni ha egyszer oda érkezel.. És ideje lenne oda érkezni a jelek szerint :) :D
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!