Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem adják fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adják fel?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy bejön x,y személynek valaki, és van olyan bátor, hogy ír neki, de teszem fel az illető nem kap rá választ, mert nagy ívben le van tojva, de továbbra is napi szinten írogat óránként a másiknak, hogy: szia, mizu? hogy telik a napod?..... Nekik mennyi megválaszolatlan üzenet után kéne belátniuk, hogy jobb ha elengedik ezt és más után néznek? Vagy a 299. megválaszolatlan üzenet után, megtörik a jég és válaszra lelnek?

2018. jan. 29. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek szerintem lelkileg, agyilag nagyon problémásak.. sosem unnak bele.. en az ilyeneket letiltom ez a legegyszerűbb megoldàs erre :)
2018. jan. 29. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha képes vagy úgy fogalmazni, hogy a stílusodból is érződik az ellentmondást nem tűrés (ha úgy tetszik, kőkemény ridegség), akkor le fognak kopni.
2018. jan. 29. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezeket. Nem vágy bunkó pedig, de tudom, hogy ha az ember az ilyeneknek visszaír, csak rosszabb lesz. Nem fogják fel. Előbb bsszák magukat a földhöz, hogy miért nem akarsz velük vadidegenként beszélgetni.

Szerintem akinek vannak barátai, az nem ver le ekkora hisztit, ha egy idegen nem reagál neki. Ennyire needy nem lehet egészséges ember.

2018. jan. 29. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző voltam. Szóval szigorú tanár néni stílus. Mintha te lennél McGalagony a Harry Potterből.
2018. jan. 29. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert vannak olyan hulladekok akik nem tudnak annyit vissza irni : bocs de nem szeretnek beszelgetni veled. Ennyi lenne !
2018. jan. 29. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Utol: szoktam, akkor vagyok szívtelen szutyok kva... :'D Kösz, inkább meg sem próbálom, én is értek abból, hogy ha kopogok és nem nyitják ki, az mit jelent. Nem kell ahhoz kiszólni feltétlen.
2018. jan. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!