Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudok felszedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok felszedni egy csajt 14 évesen?

Figyelt kérdés
Vagyis én beprobálkoztam nála de nem reagál.
2010. jún. 6. 12:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát attól függ hány éves az a csaj?
2010. jún. 6. 12:16
 2/12 A kérdező kommentje:
A csaj ugyanakor maind én!!!!
2010. jún. 6. 12:18
 3/12 A kérdező kommentje:
A csaj akora mind en!!!!
2010. jún. 6. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Majd akkor ha megtanulsz helyesen írni :)
2010. jún. 6. 12:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Te b**m en tul gyorsan irok es azert nem volr jo az
2010. jún. 6. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:

jaj erről most eszembe jutott egy ismerősöm, ő is sz.rul írt, de az istennek sem lassított volna(én gyorsan és helyesen írok, de ez majd kialakul)

öhm aszondja..hát próbálkozz, ilyen korban még a jobbfajta utalásokat észre se veszik, de még néha a 15-16 éves korosztály sem amitől néha agyf.szt kapok, inkább célratörő legyél, de óvatosan mert beijed, vagy kiröhög de izomból

2010. jún. 6. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Mondd ezt, ez tuti tipp: Pusziltál meg egy nyuszit a két füle között? (fordítsd ki a zsebeidet!) Szeretnél?
2010. jún. 6. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

14:01 ez durva volt,ezt ne csináld

14 évesen is feltudsz szedni bárkit,ha nagyon akarsz,csak jól oda kell rá figyelned,hogy mit szeret,és néha-néha lepd meg,és ezzel ő megérzi,hogy gondolsz rá,és hogy ő számít neked. De erre sem reagálna,akkor bármilyen nehéz is el kell felejtened,és tovább lépni.Ha nem reagál,akkor még nem elég érett egy kapcsolathoz.Yah,és akkor nem érdemel meg téged.

Ti meg már ne szekáljátok,mert gyorsan és nem helyesen ír. Most örültök,hogy mást szekálhattok?

Ne figyelj rájuk,még nem elég érettek,ezért nem viselkednek rendesen,de ez majd elmúlik...vagy nem.

2010. jún. 6. 17:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Kosz a tanacsokat!!!!Ha lehet meg toben irjanak ide!!!!
2010. jún. 6. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:
22%
sehogy 14 évesen ne qúrd el az életed. ráérsz tönkretenni magadat a nőkkel később is.
2010. jún. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!