Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 évesen hogyan lehet csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen hogyan lehet csajt felszedni?

Figyelt kérdés
Mert én különdben egy 12 éves fiú vagyok!Kérlek segítsetek!!
2007. szept. 30. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Úgy, h olyan korba a népszerű vagány kisgyerekeket szeretik a lányok...
2007. szept. 30. 17:32
 2/9 anonim válasza:
17%

Mit akarsz már te kis takonypóc? Hát a tanuláson járjon az eszed, vagy menjél le játszótérre hintázni. Mi a fenét akarsz te egy lánytól?

Hülye gyerek, megegyelek? Nem eszlek meg, mert hülye leszek.

2007. okt. 1. 02:08
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
12 évesen SEHOGY!!De lehet ismerkedni, együtt tanulni,vagy egy szakkörbe járni!Ha idősebb leszel,rájössz,hogy minden lányhoz "külön kulcs" kell.Addig csak maradjanak is zárva a kapuk!Mit is szeretnél Te a csajoktól?
2007. okt. 1. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Hali

Ha elég bátor vagy akkor ilyen idősen nyugodtan elkezdheted az ismerkedést hisz a tapasztalatok nem ártanak de az valóban igaz hogy 12 évesen a barátságon és a jó viszonyon kivűl nem sokat várhatsz egy lánytól és ne is várj.Különben is a tini lányok felfelé kacsingatnak, ha érted mire gondolok...

Szóval sok sikert az ismerkedéshez

(N)

2007. okt. 1. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Egy tanácsot tudok adni. Ha távolról bámulod a lányt azzal semmit sem érsz el. Menj oda hozzá, amikor egyedül van. Legyél vele kedves, mosolyogj rá, és beszélgess vele sokat. De azért ne menj az agyára.
2007. okt. 15. 12:51
 6/9 anonim válasza:
veszel neki fagyit, vagy elviszed kólázni.
2008. jún. 13. 21:54
 7/9 anonim válasza:
Háát... 12 évesen, talán úgy, hogy ne félj a szemébe nézni, nézz a szemébe. Ezt kedvelik a csajok, én is lány vagyok, igaz már elmúltam 12.Vagy, ha a kezetek egymáshoz ér ne rántsd el. Egy idő után kívánni fogja a tekintetedet.
2010. febr. 9. 18:54
 8/9 DöfiDákó ***** válasza:
Hát istenem nem azért de nem minden csajhoz kell külön kulcs :D Elég ha a kulcsot tudod "formálni":) ezt úgyértem hogy tudd mikor mit kell csinálni hogy a kulcsod jó legyen a csajhoz:);) amúgymeg a kérdéshez visszatérve legyél kedves a csajjal . Ha sír töröld le a könnyeid hagyd hogy a válladra boruljon ilyenkor stb... Jönaz magától:)
2011. júl. 27. 01:41
 9/9 Szekelymester válasza:
59%
Inkább tanuljál!!!! Hülyegyerek....
2015. szept. 24. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!