Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dilemma: miért van borzasztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dilemma: miért van borzasztó kevés nőnek jó humorérzéke?

Figyelt kérdés
Ti mit tapasztalatok férfitársaim?
2018. jan. 27. 00:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
77%
És vajon a kérdező miért használ olyan szavakat, amelyeknek nem ismeri a jelentését? (Dilemma)
2018. jan. 27. 08:27
 32/43 anonim ***** válasza:
25%

A kérdés teljesen jogos, bár én ismerek két lányt, akinek baromi jó a humorérzékük, bár az inkább pajzánabb kategória.

Egy lányt sem ismerek sajnos, aki értékelné a fekete humort :/

De hát elrejtett kincsek mindenhol vannak :D

2018. jan. 27. 08:44
 33/43 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem hülyék vagytok mindannyian. :D
2018. jan. 27. 08:53
 34/43 A kérdező kommentje:
#33: ez vicc? 😀😀😀😀
2018. jan. 27. 09:00
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezt bóknak veszem.

2018. jan. 27. 09:11
 36/43 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a nőknek is sokszor van jó humorérzékük, csak nem biztos,hogy a randipartnerük előtt is kibontakoznak ilyen téren.

De így lányok egymás között hidd el,hogy szoktak viccelődni.

2018. jan. 27. 09:24
 37/43 anonim ***** válasza:
85%

Ha a nőknek nem lenne jó a humorérzéke, nem is várnák el a férfiaktól. Akinek nincs humorérzéke, az a humort nem nagyon ismeri fel és nem is hiányzik neki.

Az a tény, hogy a nők általában véve elvárják a humorérzéket a férfiaktól, azt mutatja, hogy nekik is van. A jó humorérzék egyfelől intelligencia kérdése is, nyilván a buta kis libuskák ritkábban rendelkeznek vele ahogyan a buta fiúkák is csak a humor alpáribb műfaját művelik, amivel viszont egy intelligens nő nem tud/akar mit kezdeni.

Az hogy a nők ritkábban humoristák vagy poéngyárosok, egyszerűen abból ered, hogy kevésbé ripacsok, mint a férfiak. Nekünk nem szükséges, hogy ezzel hívjuk fel magunkra a figyelmet.

Engem az összes ismerősöm, levelező partnerem humorosnak tart, de van a humornak olyan fajtája ami engem taszít (túlzott szexuális tartalmú, rasszista, rosszindulatú viccelődés stb)

2018. jan. 27. 09:28
 38/43 anonim ***** válasza:
83%

A kerdes olvasasakor azon gondolkodtam, hogy mit ertsunk humorerzek alatt. Egyetertek azokkal, akik kiemeltek, hogy a humort erteni is kell. Szeretek viccelodni, nekem gyakran ez masok "atejteseben" nyilvanul meg: kepes vagyok holt komolyan mondani suletlensegeket, amiket igy a masik hisz. De az teny, hogy a szoviccekben, viccmese!esben nagyon gyenge vagyok, mikozben hangosan kacaraszok ezeken. Viccekre nem emlekszem, mikozben pl. batyamnak mindenrol eszebe jut egy vicc. Vagy ket noi edzotarsam is ugy ontja magabol a szarkazmust, hogy szetrohogjuk magunkat edzesen. :)

Van olyan noismerosom, aki a poenokat sem erti, mindenre total komolyan valaszol.:) Amig nem ismertem ot, mindig azt hittem, hogy mindenkinek van humorerzeke, mert erti a poent. Azota mar nem gondolom igy.

Az, hogy ki mennyire poengyaros, a szemelyisegtol fugg, nem a nemtol. Szerintem fontosabb, hogy ertsuk a poenokat :)

2018. jan. 27. 09:57
 39/43 anonim ***** válasza:
76%

Ez csak tény megállapítás! :D

Én meg egy hülye piiccsa vagyok...tudom, ne is mondjátok..

33-as voltam

2018. jan. 27. 10:14
 40/43 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel annyit nevetünk sokszor, hogy belefájdul az állkapcsunk. Hálisten érti az "alpáribb" humort is és az értelemeset és jó nagy troll. Nem korlátozzuk magunkat csak egy kis szeletére a humornak. Persze először ő is kicsit "karót nyeltnek" tűnt az alpáribb vagy feketébb humor felé, de aztán rájött ő is milyen jókat lehet ezeken nevetni, ha helyén kezeli ezeket az ember és tudja, hogy a vicc az vicc.
2018. jan. 27. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!