Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemma: miért van borzasztó kevés nőnek jó humorérzéke?
A kérdés teljesen jogos, bár én ismerek két lányt, akinek baromi jó a humorérzékük, bár az inkább pajzánabb kategória.
Egy lányt sem ismerek sajnos, aki értékelné a fekete humort :/
De hát elrejtett kincsek mindenhol vannak :D
Szerintem a nőknek is sokszor van jó humorérzékük, csak nem biztos,hogy a randipartnerük előtt is kibontakoznak ilyen téren.
De így lányok egymás között hidd el,hogy szoktak viccelődni.
Ha a nőknek nem lenne jó a humorérzéke, nem is várnák el a férfiaktól. Akinek nincs humorérzéke, az a humort nem nagyon ismeri fel és nem is hiányzik neki.
Az a tény, hogy a nők általában véve elvárják a humorérzéket a férfiaktól, azt mutatja, hogy nekik is van. A jó humorérzék egyfelől intelligencia kérdése is, nyilván a buta kis libuskák ritkábban rendelkeznek vele ahogyan a buta fiúkák is csak a humor alpáribb műfaját művelik, amivel viszont egy intelligens nő nem tud/akar mit kezdeni.
Az hogy a nők ritkábban humoristák vagy poéngyárosok, egyszerűen abból ered, hogy kevésbé ripacsok, mint a férfiak. Nekünk nem szükséges, hogy ezzel hívjuk fel magunkra a figyelmet.
Engem az összes ismerősöm, levelező partnerem humorosnak tart, de van a humornak olyan fajtája ami engem taszít (túlzott szexuális tartalmú, rasszista, rosszindulatú viccelődés stb)
A kerdes olvasasakor azon gondolkodtam, hogy mit ertsunk humorerzek alatt. Egyetertek azokkal, akik kiemeltek, hogy a humort erteni is kell. Szeretek viccelodni, nekem gyakran ez masok "atejteseben" nyilvanul meg: kepes vagyok holt komolyan mondani suletlensegeket, amiket igy a masik hisz. De az teny, hogy a szoviccekben, viccmese!esben nagyon gyenge vagyok, mikozben hangosan kacaraszok ezeken. Viccekre nem emlekszem, mikozben pl. batyamnak mindenrol eszebe jut egy vicc. Vagy ket noi edzotarsam is ugy ontja magabol a szarkazmust, hogy szetrohogjuk magunkat edzesen. :)
Van olyan noismerosom, aki a poenokat sem erti, mindenre total komolyan valaszol.:) Amig nem ismertem ot, mindig azt hittem, hogy mindenkinek van humorerzeke, mert erti a poent. Azota mar nem gondolom igy.
Az, hogy ki mennyire poengyaros, a szemelyisegtol fugg, nem a nemtol. Szerintem fontosabb, hogy ertsuk a poenokat :)
Ez csak tény megállapítás! :D
Én meg egy hülye piiccsa vagyok...tudom, ne is mondjátok..
33-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!