Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Borzasztó szerelmet érzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztó szerelmet érzek egy lány után, nem kellene, de még küzdök érte. Reménytelen?

Figyelt kérdés

Kedves vagyok vele, ha elhívom valahová pl étterem akkor nem jön,azt mondja nincs kedve, ha fb chaten ráírok egyből kilép,és nekem ez iszonyatosan esik. Különösen szép lány.

:( :(

17f

2011. nov. 25. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Lépj túl rajta, vagy ugorj a Dunába. Én az előbbit javasolom.
2011. nov. 25. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! nem jössz beszélgetni levélben?? Talán segíthetek ! :)
2011. nov. 25. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Vedd feleségül akkor elmúlik. :):)
2011. nov. 25. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként az tényleg szar ha viszonzatlanan a szerelmed, nekem ez miatt pl.: még sosem volt b.nőm.

17/F

2011. nov. 25. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Mnorbi94 te egy hülye vagy!
2011. nov. 25. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Mond, mért hülyézel le bárkit is, megsértettelek téged valamivel? Itt nem engem kel becsmérelni, először is néz magadra és utána magadba.
2011. nov. 25. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Reménytelennek tűnik,de legalább megpróbáltad!

Van még sok lány,keress mást..csak ennyit tudok mondani,ne őrlődj hiába.:\

Sokan buknak a kedvességre. :) (Persze,ha az már nem idegesítő nyomulás inkább.)

16/L

2011. nov. 27. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát haver, nem akarlak elkeseríteni, de nem vagy pálya nála... viszont egy nő miatt se csinálj magadból hülyét, szal ne fuss utána. Nem érdemli meg, keress inkább egy rendes csajt.

Hajrá !:)

2011. nov. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!