Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van jogom kiakadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom kiakadni, hogy ezért mondta le a randit vagy ez elfogadható ok?

Figyelt kérdés
Tegnap lett volna a randi, de áttetük pár órával a találka előtt mára az ő kérésére. Ma 35 perccel a randi előtt küld egy screenshotot, amin a haverja ír neki, hogy a barátnője épp most szakított vele, elmehet-e hozzá. A srác azt írja még nekem, hogy le kellett szállnia a buszról most, és attól tart találkoznia kell a haverjával. Én is már a buszon voltam, vissza kellett fordulnom. 21L 25F
2018. jan. 22. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
@8: Ha úgy érzed, hogy átvert, akkor meg mit kell ezen ennyit vetyengeni?
2018. jan. 22. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
#11: Pozitív megerősítést vár, hogy aztán mégis fusson a srác után.
2018. jan. 22. 22:34
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Igen, van jogod kiakadni.

Én a helyedben nem keresném a fickót, ha akar valamit, akkor ír. Ha amúgy bejönne, akkor talán adnék még egy esélyt a dolognak.

2018. jan. 22. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok. A világon 2 ember van akiért egy randi közepén is felállnék, otthagyva a csajt, hogy segítsek neki, ha tényleg szüksége van rám. Az egyik az anyám, a másik az öcsém.

Nincs haver, vagy barát, aki ne bírna ki 2-3 órát. Lehet, hogy kicsit rövidebbre vágnám a randit, és mély bocsánatkérések közepette megígérném, hogy bepótolom, de le nem mondanám. Amúgy egy mezei szakítás miatt még öcsémhez se rohannék fejvesztve, kivéve, ha attól tartanék, hogy kárt tesz magában, de szerencsére nem olyan fajta.

2018. jan. 22. 23:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bunkóság. Még senki sem halt bele egy szakításba. Néhány órát tudott volna várni a haverja, már ha igaz a sztori.
2018. jan. 23. 07:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen az elet meg igaz is lehet. De santit a dolog. Ettol figgetlenul lehet adni egy eselyt neki, de en mar a kisujjamat se mozditanam. Legkozelebb jojjon el ertem es vigyen el valami jo helyre.. vagy lapat.
2018. jan. 23. 07:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első randinak kb 1 órás találkozó is elég, ennyiből kiderül bőven,hogy legyen folytatása vagy sem.

Az én reakcióm az lett volna,hogy megmondom a havernak,hogy figyelj, most programom van, de innen egyből átmegyek hozzád, sietek majd.

Parasztság fél órával a randi előtt lemondani a dolgot így.

Az meg a másik,hogy már egyszer át lett téve a randi. 2 x lemondani, átrakni első alkalommal nagyon gáz.

Én nem erőltetném ezt a dolgot,de ha keresne és bocsánatot kérne magától,akkor adnék még1 esélyt. De megmondanám,hogyha nem jön el, lemondja,akkor felejtsen el,ne szórakozzon az időmmel. És olyan időpontot beszélnék meg,amikor amúgyis dolgom lenne a randi helyén, nem mennék be feleslegesen. Bocsi,de kicsit szkeptikus lennék már így,hogy harmadjára eljönne

2018. jan. 23. 10:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, van. Nem hiszem, hogy nem lehet egy barátnak azt mondani, hogy "persze, de csak 3- 4 óra múlva leszek otthon".
2018. jan. 23. 17:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, már az is érdekes, hogy másodszor jön közbe valami. Először pár órával randi előtt, másodszor fél órával előtte...
2018. jan. 23. 17:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy órával a randi előtt mondta le a srác, mert ő fáradt, fát vágott aznap. Ott ültem frissen mosott hajjal, üdén, és arra gondoltam, hogy rossz ötlet volt az első alkalom után, mikor nem jelent meg a randin, esélyt adni neki.
2018. jan. 23. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!