Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom kiakadni, hogy ezért mondta le a randit vagy ez elfogadható ok?
Igen, van jogod kiakadni.
Én a helyedben nem keresném a fickót, ha akar valamit, akkor ír. Ha amúgy bejönne, akkor talán adnék még egy esélyt a dolognak.
Férfi vagyok. A világon 2 ember van akiért egy randi közepén is felállnék, otthagyva a csajt, hogy segítsek neki, ha tényleg szüksége van rám. Az egyik az anyám, a másik az öcsém.
Nincs haver, vagy barát, aki ne bírna ki 2-3 órát. Lehet, hogy kicsit rövidebbre vágnám a randit, és mély bocsánatkérések közepette megígérném, hogy bepótolom, de le nem mondanám. Amúgy egy mezei szakítás miatt még öcsémhez se rohannék fejvesztve, kivéve, ha attól tartanék, hogy kárt tesz magában, de szerencsére nem olyan fajta.
Szerintem első randinak kb 1 órás találkozó is elég, ennyiből kiderül bőven,hogy legyen folytatása vagy sem.
Az én reakcióm az lett volna,hogy megmondom a havernak,hogy figyelj, most programom van, de innen egyből átmegyek hozzád, sietek majd.
Parasztság fél órával a randi előtt lemondani a dolgot így.
Az meg a másik,hogy már egyszer át lett téve a randi. 2 x lemondani, átrakni első alkalommal nagyon gáz.
Én nem erőltetném ezt a dolgot,de ha keresne és bocsánatot kérne magától,akkor adnék még1 esélyt. De megmondanám,hogyha nem jön el, lemondja,akkor felejtsen el,ne szórakozzon az időmmel. És olyan időpontot beszélnék meg,amikor amúgyis dolgom lenne a randi helyén, nem mennék be feleslegesen. Bocsi,de kicsit szkeptikus lennék már így,hogy harmadjára eljönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!