Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadhato, ha valaki meg akar valtoztatni (kulsore)?
Megismertem a neten egy sracot,pontosabban ram irt.Egesz kedvesnek tunik,de mar most olyan,mintha meg akarna valtoztatni.
Kicsit extremebb hajam van ,ami nem jon be a sracnak(szive joga) de mar most meg akarja valtoztatni,holott meg randink se volt. Nekem jo igy a hajam,evek ota igy hordom.
Titeket ez zavarna?
Én megmondanám, hogy NEKEM így tetszik és így is marad, ha neki ezzel gondja van, az az ö problémája.
Senki kedvéért nem változtatok magamon, egyedül akkor lehetséges ilyen, ha NEKEM van igényem a változásra.
#1ertem elso az allaspontod,de te ezt eldontod elsore es nem ismerkedsz olyan lannyal mint akit irtal.
De itt maga jelentkezett,akkor miert akar egybol valtoztatni?
Tipikus elnyomó, uralkodó személyisége van, ő akarja megszabni hogy hogyan nézz ki.
Jobb ha elkerülöd, mert később lesz még ennél durvább is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!