Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van jogom kiakadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom kiakadni, hogy ezért mondta le a randit vagy ez elfogadható ok?

Figyelt kérdés
Tegnap lett volna a randi, de áttetük pár órával a találka előtt mára az ő kérésére. Ma 35 perccel a randi előtt küld egy screenshotot, amin a haverja ír neki, hogy a barátnője épp most szakított vele, elmehet-e hozzá. A srác azt írja még nekem, hogy le kellett szállnia a buszról most, és attól tart találkoznia kell a haverjával. Én is már a buszon voltam, vissza kellett fordulnom. 21L 25F
2018. jan. 22. 22:14
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Első randi lett volna
2018. jan. 22. 22:16
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
Ha nagyon szarul van a haver, akkor szerintem ez alap baratok kozott. En is lemondanam a randit, ha pl felhivna s legjobb baratnom, hogy szakitottak a parjaval es menjek el hozza, mert nagyon kivan
2018. jan. 22. 22:17
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Persze hogy van. Hagyjuk már, a haver tud várni legalább egy másfél órát lol, normális haver eleve nem rángatja el a havert egy randiról azonnal, hanem megbeszélik, hogy jó, utána! találkoznak.
2018. jan. 22. 22:18
 4/21 anonim ***** válasza:
Tegnap miért tettétek át?
2018. jan. 22. 22:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nem éppen kellemes, mikor készülsz egy randira, és előtte fél órával a pasi közli, hogy nem randiztok mert a haverját kell összeszedni szakítás után...

Azért ez eléggé bunkóság. Nem lehetett volna megírni a haverjának, hogy bocsi de már van programom? Persze a fejét ne szedd le, de így azért eléggé megromlik a bizalom, mert legközelebb is attól fogsz parázni hogy megint lemondja a randit. Én nem hagynám szó nélkül, de te tudod.

2018. jan. 22. 22:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megmondtam volna a havernak, hogy most halaszthatatlan dolgom van, de pár óra múlva beugrok hozzá. Nem mondom, hogy jogod van kiakadni, mert az azért túlzás, de jogod van szóvá tenni, hogy ez nem tetszett.
2018. jan. 22. 22:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap is ma is áttette első randi...

ha mondjuk kórházba kerül a gyereke vagy az anyukája át teszem.l

De jajjj a haverja meg el küld egy screenshotot hát egyem meg szegény.

21 vagy nem 12 hogy ezt elhidd.

lapátra jön annyi ilyen

2018. jan. 22. 22:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Jaja, nekem is hazugságnak tűnik.
2018. jan. 22. 22:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer egymás után lemondani egyértelmű jele annak, hogy neki nem valami fontos a dolog.
2018. jan. 22. 22:28
 10/21 anonim ***** válasza:
"Tegnap miért tettétek át?"
2018. jan. 22. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!