Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt mire véljem? Ki kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt mire véljem? Ki kell nevetni egy randit a Mekiben?

Figyelt kérdés
Írogatok egy csajjal, megkérdeztem tőle, hogy valamikor összefutunk? Írtam neki, hogy elmehetnénk moziba, mekibe esetleg, hogy dumálni is tudjunk. Ezt írta vissza: ":DDD" Most ez mi? mit írjak erre? Még nem nyitottam meg... F25
2018. jan. 16. 19:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
65%

Erre ":DDD"-csak annyit válaszolj!

Igen vagy nem,esetleg jobb ötlet?

Tudod ha engem igazán érdekel valaki akkor teljesen mindegy hova hív el:)

2018. jan. 16. 20:31
 22/44 anonim ***** válasza:
10%

A meki egy drága hely. Mi olyan vicces? A csajokat én is oda szoktam vinni. Mindig Jön a kérdés "azt akarod, hogy kövér legyek?" :D

Neeem. Azt akarom, h leszo...

2018. jan. 16. 20:45
 23/44 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is vicces. :D Nem biztos hogy rosszindulatból írta. Kérdezd meg tőle nem szereti a mekit vagy a mozi ellen van netán kifogása? Ha ő máshova akar menni vidd oda. Én nekem ha bejön az illető mehetnénk a piaci büfébe is lángosozni vagy akármilyen étterembe. Nem mindenki ígényli a prémium helyszínt és ellátást. De lehet csak én vagyok ennyire igénytelen :D

Annyiban jobb az első, második helyszínnek a kávézó, vagy valami elhagyatott étterem, mert ott kevesebben vannak mint a mekiben, ott talán még le is tudtok ülni... :D

2018. jan. 16. 20:49
 24/44 anonim ***** válasza:
69%
Hát én most tudtam meg, hogy a Meki gáz, pedig csóró sem vagyok. Szerintem ugyanolyan, mint a többi. Drága étterembe nem engedném elvitetni magam, mert nem engedem, hogy fizessék a kajámat ill. akkor ugyanolyan mértékben kell visszahívnom. Nem szeretek kajára sok pénzt kiadni, az eltűnik.
2018. jan. 16. 20:52
 25/44 anonim ***** válasza:
72%
Tudod mit? Ne vidd sehova. Egyen otthon paprikás krumplit
2018. jan. 16. 20:55
 26/44 anonim ***** válasza:
85%
Nekem bejönne a Meki,inkább mint egy puccos hely.De úgy hogy valamit enni,aztán tovább baktatni,és valamit inni utána ha annyira szimpi a másik...:)
2018. jan. 16. 20:59
 27/44 anonim ***** válasza:
57%
#28 naaa azért ne mondd, hogy mondjuk a Senátorba nem szívesen mennél el, pláne ha még jól is főznek :)))
2018. jan. 16. 21:01
 28/44 anonim ***** válasza:
56%
A senator nem egy bezárt, régi játékterem?
2018. jan. 16. 21:03
 29/44 anonim ***** válasza:
50%
Nem :) bár biztos volt ilyen is. Az egy elég rangos, patinás pesti étterem. Jó drága, de a kajájuk igen finom, évente egyszer megéri elmenni. És ráadásul tisztességes adagokat adnak, nem ilyen kis dizájner falatkát, mint a hangya lábán a köröm :)
2018. jan. 16. 21:06
 30/44 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nincs ezzel probléma. Mekibe vinni egy lány még jó mulatság is lehet. Pedig többet keresek, mint az itt károgók, arra mérget vennék.
2018. jan. 16. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!