Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekiben szoktatok ismerkedni / randizni? Vagy csak szerintem gáz ott kajálni?
Szerintem ennyi pénzért normális kaját is lehet venni.
Ezen kívül sosem ismerkednék olyan emberrel, aki ennyire egészségtelenül étkezik.
Nem szoktam ott ismerkedni,nagy ritkán megyek csak.
De én inkább olyannal nem ismerkednék,aki "túl egészségesen" táplálkozik és csak biot.
Én se szeretem a mekit, egy évben 1-2X elmegy- de oda étkezni járnak az emberek nem ismerkedni.
Különben minden ilyen egészségtlen dolog túl van dramatizálva - arról bezzeg senki se beszél, mennyi egészségtelen dolgot lélegzünk be tudatlanul...
Nem vagyok kövér :)
Csak erős csontú XD
Nem,tényleg nem.
Azokkal van bajom,akiknek ez az agyukra megy,meg benyalják mindenre,hogy az amit mondanak róla.
"bizonyítottan"
Az a baj,hogy már mindenre bizonyították,hogy káros és azt is,hogy nem.
A neten mindenre lehet találni ilyet pro és kontra.
Mekiben azert jo ismerkedni,randizni mert ha nem jon be a kiszemelt akkor 30 masodperc alatt belehet tomni a kajat, es le lehet lepni :) Viccet felreteve elso randin biztos nem mennenk mekibe.Ha mar eleg regota egyutt vannak akkor be lehet ugrani.
Szerintem randizni egy park, vagy fagyizo, cukraszda esetleg egymozi..
Lenne johelyszin..
Ismerkedni bulikban... vagy esetleg buszon, villamoson, metron... parkban, bevasarlokozpontban blablabla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!