Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekiben szoktatok ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekiben szoktatok ismerkedni / randizni? Vagy csak szerintem gáz ott kajálni?

Figyelt kérdés

Szerintem ennyi pénzért normális kaját is lehet venni.

Ezen kívül sosem ismerkednék olyan emberrel, aki ennyire egészségtelenül étkezik.

2013. aug. 21. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ott ismerkedni,nagy ritkán megyek csak.

De én inkább olyannal nem ismerkednék,aki "túl egészségesen" táplálkozik és csak biot.

2013. aug. 21. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Én se szeretem a mekit, egy évben 1-2X elmegy- de oda étkezni járnak az emberek nem ismerkedni.

Különben minden ilyen egészségtlen dolog túl van dramatizálva - arról bezzeg senki se beszél, mennyi egészségtelen dolgot lélegzünk be tudatlanul...

2013. aug. 21. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
hát én meg már évek óta nem is járok mekibe. 2évente egyszer talán betévedek, amikor más nincs nyitva, vagy nem tudom.. de gusztustalannak tartom a kajájukat..
2013. aug. 21. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Első: miért baj az egészséges táplálkozás? Mert így legalább a csaj neked is elnézi, ha nem csak ő kövér?
2013. aug. 21. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kövér :)

Csak erős csontú XD

Nem,tényleg nem.

Azokkal van bajom,akiknek ez az agyukra megy,meg benyalják mindenre,hogy az amit mondanak róla.

2013. aug. 21. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Na igen, 1-nek igaza van, és egy halom pénzt kiadnak az ugyanúgy műkajákra... manapság szinte semmi se egészséges, mondom még levegőt venni se az.
2013. aug. 21. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy csak a bio, meg ilyenek. De amiről bizonyítottan tudjuk, hogy mennyire káros, azt csak meg kellene próbálni elkerülni, nemde?
2013. aug. 21. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:

"bizonyítottan"

Az a baj,hogy már mindenre bizonyították,hogy káros és azt is,hogy nem.

A neten mindenre lehet találni ilyet pro és kontra.

2013. aug. 21. 22:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Mekiben azert jo ismerkedni,randizni mert ha nem jon be a kiszemelt akkor 30 masodperc alatt belehet tomni a kajat, es le lehet lepni :) Viccet felreteve elso randin biztos nem mennenk mekibe.Ha mar eleg regota egyutt vannak akkor be lehet ugrani.

Szerintem randizni egy park, vagy fagyizo, cukraszda esetleg egymozi..

2013. aug. 22. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Lenne johelyszin..

Ismerkedni bulikban... vagy esetleg buszon, villamoson, metron... parkban, bevasarlokozpontban blablabla

2013. aug. 22. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!