Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkahelyemhez közeli Mekiben dolgozik egy lány, aki nagyon tetszik. Hogy kéne leszólítanom? :D
Figyelt kérdés
Igazából elég nehéz ügy, mert általában ötezren vannak ebédidőben, és így nehéz ismerkedni :/ mindig hozzá szoktam menni, ha ő van ott. De úgy kicsit nehéz ismerkedni, hogy mögötted egy hosszú sor áll...2013. máj. 4. 13:07
1/20 anonim válasza:
"Csáó nekem is van egy burgerem, bekapod?"
3/20 A kérdező kommentje:
#1: köszi, de én arra gondoltam, hogy rögtön megerőszakolom a pult mögött.
2013. máj. 4. 13:13
4/20 anonim válasza:
Kérdezd meg mikor végez és aztán meg azt kérdezd meg, h eljönne-e veled meginni egy kávét.
Vagy kérd el a telefonszámát, vagy add meg te a tied és kérd meg, hogy ha ráér esetleg egy kávéra csörgessen meg.
5/20 anonim válasza:
Próbálj meg akkor menni amikor nincsenek annyian, vagy derítsd ki hogy mikor dolgozik bent akkor amikor például hétvége van, vagy olyan időszak amikor szinte senki nincs bent.
6/20 anonim válasza:
írj meg előre egy kis cetlit a neveddel-telefonszámoddal és amikor fizetsz, a pénzzel együtt add oda neki.:)
7/20 anonim válasza:
Hmmm nem tudom ritkán szoktam bölcsészekkel beszélgetni. :-D
9/20 A kérdező kommentje:
"Igen, ugyanis itt dolgozom. Milyen hambit kérsz?"
2013. máj. 4. 14:29
10/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk közben eszembe jutott, hogy fel lehetne használni azt is, hogy pár éve dolgoztam a mekiben Angliában néhány hónapot. Remek beszélgetés kerekedne abból, ha elkezdenénk megtárgyalni a csirkesütési trükköket.
2013. máj. 4. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!