Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A munkahelyemhez közeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyemhez közeli Mekiben dolgozik egy lány, aki nagyon tetszik. Hogy kéne leszólítanom? :D

Figyelt kérdés
Igazából elég nehéz ügy, mert általában ötezren vannak ebédidőben, és így nehéz ismerkedni :/ mindig hozzá szoktam menni, ha ő van ott. De úgy kicsit nehéz ismerkedni, hogy mögötted egy hosszú sor áll...
2013. máj. 4. 13:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
"Csáó nekem is van egy burgerem, bekapod?"
2013. máj. 4. 13:08
 2/20 anonim ***** válasza:
menj más időben
2013. máj. 4. 13:09
 3/20 A kérdező kommentje:
#1: köszi, de én arra gondoltam, hogy rögtön megerőszakolom a pult mögött.
2013. máj. 4. 13:13
 4/20 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg mikor végez és aztán meg azt kérdezd meg, h eljönne-e veled meginni egy kávét.

Vagy kérd el a telefonszámát, vagy add meg te a tied és kérd meg, hogy ha ráér esetleg egy kávéra csörgessen meg.

2013. máj. 4. 13:25
 5/20 anonim ***** válasza:
Próbálj meg akkor menni amikor nincsenek annyian, vagy derítsd ki hogy mikor dolgozik bent akkor amikor például hétvége van, vagy olyan időszak amikor szinte senki nincs bent.
2013. máj. 4. 13:25
 6/20 anonim ***** válasza:
írj meg előre egy kis cetlit a neveddel-telefonszámoddal és amikor fizetsz, a pénzzel együtt add oda neki.:)
2013. máj. 4. 13:33
 7/20 anonim ***** válasza:
Hmmm nem tudom ritkán szoktam bölcsészekkel beszélgetni. :-D
2013. máj. 4. 13:46
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, te gyakran jársz ide?"
2013. máj. 4. 14:13
 9/20 A kérdező kommentje:
"Igen, ugyanis itt dolgozom. Milyen hambit kérsz?"
2013. máj. 4. 14:29
 10/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk közben eszembe jutott, hogy fel lehetne használni azt is, hogy pár éve dolgoztam a mekiben Angliában néhány hónapot. Remek beszélgetés kerekedne abból, ha elkezdenénk megtárgyalni a csirkesütési trükköket.
2013. máj. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!