Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer egy fiú odamenni egy lányhoz, ha tetszik neki, a lány pedig több jelet küldött már?
Esetleg nem fogja a jeleket.
Talán oda kellene menni ahhoz a fiúhoz végre.
Tudod, egyenjogúság van.
Erről én őszintén lebeszélnélek.
Én többször voltam már így, és már a határán voltam, hogy odamenjek a sráchoz és randit kérjek, de a végén mindig kiderült, hogy van barátnője, és engem csak hülyített.
Ha elég egyértelmű jeleket adtál, akkor az ő dolga lépni, ha egy-két héten belül nem teszi meg, keress másik srácot.
Konkrétan az egyetemen nagyon tetszett egy srác. Sokat beszélgettünk, már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke, stb. Úgy éreztem én is tetszem neki, telefonon órákat beszéltünk.
Egyszerűen nem értettem, hogy miért nem lép már. Aztán egyszer csak rákérdeztem, hogy hol lakik és kivel, és kiderült, hogy a csajával egy albérletben. Köpni-nyelni nem tudtam, de szó szerint iszonyú ciki volt. Később mondta az egyik osztálytársam, hogy mindenki rajtam röhögött, hogy mennyire csorogtam a srác után, nagyon-nagyon egyértelmű volt. Soha többet ilyen helyzetbe nem hozom magam, az tuti, és még mi lett volna, ha esetleg randit kérek?
Ki mondta, hogy randit kérj?
Csak menj oda hozzá, beszélgess vele, hívd el valahova... aztán majd kiderülnek a dolgok.
Tudod, lánynál éppen így előfordulhat, hogy van már fiúja. Az nem ciki a fiúnak?
Nem ám, mert honnan tudhatná? Csak ha megkérdezi.
De nem ezzel a kérdéssel kezdünk.
lehet, hogy rossz irányba áll az antennája. vagy nincs hitelesített enigma gépe. esetleg nincs jelbeszéd képesítése, próbáld meg szóban, vagy írásban.
egyébként meg biztós búzi.
te miért nem mersz odamenni?
" Erről én őszintén lebeszélnélek.
Én többször voltam már így, és már a határán voltam, hogy odamenjek a sráchoz és randit kérjek, de a végén mindig kiderült, hogy van barátnője, és engem csak hülyített.
Ha elég egyértelmű jeleket adtál, akkor az ő dolga lépni, ha egy-két héten belül nem teszi meg, keress másik srácot.
Konkrétan az egyetemen nagyon tetszett egy srác. Sokat beszélgettünk, már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke, stb. Úgy éreztem én is tetszem neki, telefonon órákat beszéltünk.
Egyszerűen nem értettem, hogy miért nem lép már. Aztán egyszer csak rákérdeztem, hogy hol lakik és kivel, és kiderült, hogy a csajával egy albérletben. Köpni-nyelni nem tudtam, de szó szerint iszonyú ciki volt. Később mondta az egyik osztálytársam, hogy mindenki rajtam röhögött, hogy mennyire csorogtam a srác után, nagyon-nagyon egyértelmű volt. Soha többet ilyen helyzetbe nem hozom magam, az tuti, és még mi lett volna, ha esetleg randit kérek?"
:D:D:D női logika: szerintem tetszettem neki, de kiderült hogy van barátnője = hülyített. én is csak röhögök az ilyen lányokon.
rohadt sokat besézlgethettetek ha azt se tudtad kivel él.
"már hétvégén is hivogattam, hogy mi a lecke" - micsoda konkrét utalások :D:D kérdezd meg tőle hány óra, biztos érteni fogja, hogy feleségül kellene vennie.
" 1-nek adok igazat, menj oda, ha o nem akar. Ha 2-at koveted soha nem derul ki."
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!