Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ahhoz hogy belém szeressen az a lány aki tetszik?
Figyelt kérdés
(12/F)5 éve tetszik ez a lány de nem tudom felkelteni magamra a figyelmet.Nem tudom mit csináljak.Egy kicsit stréber vagyok de nem érdekel.Remélem nem ezt nem szereti bennem.Vagy talán az nem tetszik hogy kínai vagyok?Nem tudom.Nagyon szeretném elmondani neki mit érzek de félek hogy elutasít de pillanatom sincs vele beszélnem mert nagyon sok barátnője van és mindig vele vannak segítsetek.Normális válaszokat kérek.2013. máj. 2. 17:33
1/4 anonim válasza:
gondolom fent van valamilyen közösségi oldalon.. ott próbálj meg vele beszélgetni...:)
2/4 anonim válasza:
16 éves vagyok nem nagyon nyitottam lányok felé mivel mindig el utasítottak . Hétfőn el mondtam egy csajnak mit érzek iránta mondta hogy ő nem így érez meg beszéltük akkor nem lesz semmi de a barátság marad . Én is nagyon paráztam mi lesz ez van . Ha mindig a barátnőivel van hívd félre hogy szeretnél vele megbeszélni egy fontos dolgot . Meg mondott , hogy többet érzel iránta mint barátság . Próba szerencse .
3/4 anonim válasza:
1-es . 12 évesek , hogy lennének már fent ? facebook-on is 14 a korhatár vagy 13-m . Ők még úgy mond kicsik
4/4 anonim válasza:
A kérdés több mint 1 éves, de leírom: Az emberek bőőőven fent vannak Facebookon már vagy 10-11 évesen is.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!