Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg annak a lánynak a szívét aki már 5 éve tetszik nekem?
Figyelt kérdés
12 vagyok és nagyon tetszik egy lány az osztályomból de nem tudom hogy mit mondjak neki vagy mit csináljak de pillanatom sincs beszélni vele mivel nagyon sok barátnője van és mindig vele vannak.Mit csináljak???2013. ápr. 29. 21:53
1/5 anonim válasza:
Vegyél neki nyalókát, azt szeretik a kislányok. Vagy húzd meg a haját, figyelemfelkeltésre az is tökéletesen elég.
3/5 anonim válasza:
használd ki azt hogyha látod hogy maga van és valld be neki
4/5 anonim válasza:
Komolyan mondom, ez az internet egy átok! Már csak bosszankodni járok fel, de azt jó sokat!! 12 éves, és 5 éve hódítani akar!!! Mindjárt elbőgöm magam!! :O brühühü, ennyi problémát, Tejószagú... O.o Ha pedig beszólok, akkor megy, és felakasztja magát, és az rtl klub le is adja holnap a fókuszban!!! 21:53kor egy taknyos felnéz a gyk-ra és a szerelmi problémáját ecseteli!! Holnap nincs iskola véletlenül???
5/5 anonim válasza:
baze, 12 évesen játssz a dzsiájdzsóiddal a homokozóba, ne csajozzál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!