Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány az osztályomból de nem tudom hogyan kéne vele beszélnem?

Figyelt kérdés
12 vagyok és 5 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba de nincs merszem megmondani neki hogy tetszik mivel kínai vagyok és félek hogy elutasít de nagyon sok barátnője van és vele vannak mindig ezért pillanatom sincs megmondani neki.Mit mondjak neki vagy mit csináljak?

2013. ápr. 30. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
face?
2013. ápr. 30. 15:01
 2/4 anonim válasza:
Először próbáld meg megtudni,hogy te tetszel e neki.
2013. ápr. 30. 15:12
 3/4 menta34 ***** válasza:

Ha magyar a csaj akkor szállj le róla.

Amúgy a barátokköztet mi is nézzük, jobb kamu nem jutott eszedbe?:)

2013. ápr. 30. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel vagy írj smst, emailt, üzenetet facen elhívod valahova például hogy van e kedve sétálni beszélsz vele ennyi mindenki fél az elutasítástól.. ha nem teszel semmit te utasítod el a lehetőséget
2013. ápr. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!