Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért taszító az némelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért taszító az némelyikőtöknek, ha egy lányt a műszaki vagy informatikai pálya érdekel?

Figyelt kérdés

Nem csak a pénz motivál, egyszerűen tényleg érdekel a programozás és a matek is. Ennek ellenére ahányszor szóbajön, mindig az az első reakció, hogy "azért, mert jól keres, mi?", vaggy elindul egy f***méregetés a témában, hogy azt sem tudod, mi az a ... (most ide képzeljetek bármilyen témába vágó dolgot), vagy jaj, akkor mondd már meg, hogyan kell ... csinálni, a többi lekicsinylő megjegyzéssel, azzal, hogy az nem nőnek való és hasonló szájhúzogatós reakciókkal. Miért ennyire "fura" nektek az, ha egy lány ilyen irányba szeretne továbbtanulni és miért vágtok pofákat, vagy hívjátok feminácinak az illetőt, ha nő létére azt mondja, hogy mérnök lesz? :D Emellé még megy a megjegyzés, hogy jaj, egy fiús szakon mindenki meg fog d***ni, a legpozitívabb, ami felmerül, a "gamer fétis", pedig a játékokhoz semmi közöm, nem kötnek le, nem érdekelnek, csak a működésük. Az egyik barátnőm gépészmérnöknek tanul, ő is mesélte, hogy eleinte (és még most is néha) ilyenekkel jönnek neki... nem veszem én sem magamra, csak unalmas, hogy eközben meg a fiú barátaim, akik ilyesmit tanulnak, elismerést kapnak inkább a laikusoktól, nem ezt a folyamatos lebeszélést. Holott fogalma sincs senkinek arról, hogy mennyire értek hozzá vagy mennyire érdekel vagy mire vagyok képes.

Nem gondoltam volna, hogy ez is ennyire megosztó mások szemében...

2018. jan. 7. 22:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem még előny is, feltéve ha tényleg ért hozzá. Én tisztelem a tudást. Az én szakomon egyetlen tényleg értelmes lány van, de annak el is ismerem a tudását és respektálom.
2018. jan. 7. 22:45
 12/31 anonim ***** válasza:
5%
Én még életemben nem láttam ilyet,hogy taszító lenne,viszont olyannal rendszeresen találkozik az ember,hogy műszakilag nincsenek annyira képben a nők,mint a férfiak. Én dolgoztam valódi gépek mellett valódi műszaki problémákkal többféle termelésben is.A rutinszerű betanított gombnyomkodás és egyszerűbb problémák megoldása még oké,de összetettebb beállításokat nem lehet nőkre hagyni,ez nagyjából mindenhol így megy. Van egy-két,de tényleg csak pár kivétel. Csak egy helyen láttam magasabb, gépmesteri pozícióban 2 nőt,az egyik úgy ahogy,a másikról inkább ne is beszéljünk. Szép dolog az egyetem meg az elméleti tudás,de gyakorlatban mindent a férfiak oldanak meg.Talán ezért él ez a "megkülönböztetés" is,mert a valóságban ez a tapasztalat.
2018. jan. 7. 22:47
 13/31 anonim ***** válasza:
76%
Számomra egyáltalán nem taszító! Felőlem bármilyen erkölcsös munkája lehet, a lényeg, hogy szeressük amit csinálunk és egymást. :)
2018. jan. 7. 22:56
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Kislány,tanuld meg:a magyar pasik baromi nagy részének kortól és végzettségtől függetlenül már attól kijön a kisebbségi komplexusa,ha egy nő náluk csak egy fokkal intelligensebb és/vagy egy fokkal képzettebb.Ha tudnád,mennyi diplomás férfit ismerek,aki nem,hogy támogatná a párját,hanem megbolondul,hogy nélküle boldogul,meglepődnél.

A vicc,hogy nekem eddig neten nagyobb szerencsém,mint a legtöbb ismerősömnek a szülővárosomból,pedig,hogy lehordják a netes társkeresőket. Akármilyen fura,hogy jó,ha egyismerős kortársat tudok mondani,aki élőben ismerte meg a párját,még sincs egyik fél sem elnyomva,vagy nem vegetálnak egymás mellett,mintha lakótársak lennének,stb.

Lehetőleg valami skandináv vagy mediterrán hapsit válassz,mert az legalább fogja értékelni,hogy méltó szellemi társra talált.

Komolyan,néha olyan sztorikat hallok tanult, kaukázusi emberekről,hogy azért Kuvaitig nem kell repjegyet váltani.Ezt végtelenül szomorúnak tartom és ezért a lehető legtudatosabban választok párt,aki örül a sikereimnek(én is az övének) ,meg tudjuk osztani a háztartási feladatokat és meg tudjuk beszélni a problémákat,normális hangnemben.

2018. jan. 7. 23:19
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

+*akik élőben ismerték meg a partnerüket

Ez lemaradt,bocsi

2018. jan. 7. 23:20
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt ezzel problémám mérnökként, viszont ugyanúgy nőies maradtam és nem okoskodtam a fiúk nagyon segítőkészek voltak a fősulin, semmi hátrányát nem éreztették velem hogy nem nőies szak amit választottam.
2018. jan. 7. 23:21
 17/31 anonim ***** válasza:
55%

"Lehetőleg valami skandináv vagy mediterrán hapsit válassz,mert az legalább fogja értékelni,hogy méltó szellemi társra talált."

Lehet, hogy igazad van...

Mármint, hogy egy skandináv vagy mediterrán nőt kellene választanom, aki nem általánosít

(az összes párom intelligens, diplomás, talpraesett nő volt, akadt közöttük olyan, aki képzettségben, és fizetésben is felülmúlt, de olyan egy sem, aki nem lett volna méltó szellemi partner, sőt!)

2018. jan. 7. 23:25
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Én is programozónak tanultam és a barátnőm is az, annyira nem érdekel az, hogy milyen szakon tanult volna, de még egy ilyen elcseszett lányt (jó értelemben), nem találtam, imádom :) Igaz a szakon elég ritkán vannak lányok, de akiket ismerek azok tök jófejek. Szoval nekem egyáltalán nem taszitó
2018. jan. 7. 23:42
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még senki nem mondta, hogy taszító lennék és senki nem akart soha lebeszélni. Sőt!
2018. jan. 7. 23:49
 20/31 anonim ***** válasza:
33%
Én műszaki szakon vagyok. Akad néhány lány. Nem nézem le őket, de valahogy van bennük valami ami miatt nem jönnek be nőként nekem. Valami jellemvonás ami ide hozza őket és nem éppen nőies. Tanulmányok terén nem érdekel a nemük, csak valahogy furák. Gondolom arra a srácra is furán néznek a férfi mivoltát illetően aki óvóbácsinak készül.
2018. jan. 8. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!