Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kelti pálya udvartól merre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kelti pálya udvartól merre mehetnénk el randizni?

Figyelt kérdés
Valamerre el szeretnénk "kirándulni" vagy sétálni. Pl. gellért hegy, citadella, rakpart vagy valamilyen park? Mit tudtok arra felé? Olyan hely kéne ahol jót lehet beszélgetni és könnyed sétával sincs messze a keletitől. Tudtok valamilyen jó tippet? (Nincs sok pénzünk, szóval költekezni nem nagyon szeretnénk) Előre is köszönöm. 17/L
2013. aug. 8. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Városliget

Thököly út - Dózsa György út és már ott is vagytok

2013. aug. 8. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
aréna plaza előtti park
2013. aug. 8. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
A városliget. Van tó, nagy park, ott a Vajda Hunyad vára,
2013. aug. 8. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván egyikőtök vidéki. De akkor a másik szervezi a programot, aki hívta. Vagy ez a nyomi tizenéveseknél nem így működik?
2013. aug. 9. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:
De. Igen, a barátom (20éves) vidéki. Én(17) pedig Budapesthez egész közeli lakos vagyok. De nem járok be sűrűn Pestre, igy nem ismerem. Azért kérdeztem itt hátha tudtok tippet adni randihoz hogy mit csináljunk.
2013. aug. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!