Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mehetnénk a barátnőmmel ilyen hideg időben, milyen programokat ajánlanátok?
Korizás kilőve mert az decemberre van megbeszélve, kávézóban jártunk már, voltunk palacsintázóban is, teázóban, étteremben.
Séta nem a kedvencem nekem se és neki se, főleg h fázósabb típus így ez sem jöhet igazán szóba.
Tehát ha valakinek lenne valami frappáns ötlete azt megköszönném.
Én 20 éves vagyok, barátnőm 22 éves
az utóbbi pár napban éppen ez volt napközben, összebújva filmezés, együtt főzés, sütögetés.
De nem mehet ez így mindennap :) Most szeretnék kimozdulni vele a lakásból
2x nem lehet korizni egy évben? vagy 3-4x?
mozi, színház, cirkusz, kiállítások, este kocsmák, pubok
Az utolsó előtti tényleg nem rossz. Lehet hogy esetleg régi módinak tűnhet, MUHAHAH erdő járás mikor itt vannak a plázák stb., De én is rájöttem hogy szeretik. Persze ha pont nem szerettek sétálni, akkor... tedd le a jogsit és menyetek kocsival, ohh drága a benzin, aa de persze kávéra, palacsintára meg sütire van pénz miii,, csak viccelek.
De a jogsi úgyis hasznos, aztán mehettek kocsikázni, addig meg ha otthon lenni nem akartok, csak az marad hogy vagy mentek kirándulni, vagy elmehettek múzeumokba, rendezvényekre, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!