Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Halloween partit mikor tartsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halloween partit mikor tartsak, ha szerdára esik? Milyen programokat tudnátok ajánlani, ami következtében összebújhatunk?

Figyelt kérdés
Valami félelmetes programokra gondolok,horrorfilm persze mindenképp,de előtte kéne valami. Páran leszünk csak (5-6an),és kicsi a hely (szobám),19-20évesek vagyunk. Ötleteket szívesen fogadok!
2012. okt. 5. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

"Halloween parti"

Eleve nem tartom egy egészséges dolognak, Amerikától átvett szarság ez. Nálunk Mindenszentek napja van, azaz Halottak napja. Az más kérdés, hogy vallási/politikai okok miatt lett bevezetve (eredetileg pogány ünnep volt a napon, mint a legtöbb keresztény ünnepnapon, ezt akarták elmosni, mint ahogy teszik ezt Augusztus 20-ával mostanság...)...

Én viszont tisztelem annyira a halottakat, és a többi, hogy ezen a napon nem buliznék, hanem tényleg szánok egy kis időt arra, hogy átgondoljam, a halottakat a közelembe, ha volt közös emlék, arra visszaemlékezni, mert a rohanó világban erre nincs sok esély, és az emberek ilyenkor megteszik...

Egyébként akkor jó bulizást, ugyan azt mint máskor

F17

2012. okt. 5. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól van első és ki a fas.z kérdezte, h te hallottak napján h fogod a fas.zod verni?

Egyébként tartsátok vagy előtte vagy azon a hétvégén.

Ha a társaság bevállalós akkor menjetek erdőbe egy túristaházba.

2012. okt. 5. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

mindenkinek lehet saját vélemnye, a másokét leszólni én biztosan nem fogom, mert nincs értelme, ráadásul sértő is...

a kérdésre vonatkozóan pedig nekem is ez a probléma, de szerintem csütörtökre teszem mert akkor elvileg nem kell menni suliba(javíts ki ha tévedek xD) cluedozzatok vagy munchkin-t tudom még ajánlani nagyon jó kis játék :D

félelmetes programot nem nagyon tudok mondani sajnos, de csináhatnál az alkalomhoz illő sütiket vagy undi innivalót xD

2012. okt. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!