Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek-e az interneten kötött ismeretségek következtében kialakult párkapcsolatokban? Távolság AEÁ - Mo.
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 15:52
1/12 anonim válasza:
Igen hiszek. Távolság: Siófok mellett lakom, Záhonyba 430 km-re udvaroltam egy csajnak. Vége lett ugyan, de semmi köze nem volt a megismerkedésünk módjához. Nagy szerelem volt, és szép emlék marad örökre
3/12 anonim válasza:
Én hiszek, bár...ritka , mint a fehér holló 156 km volt köztünk, 3 évig tartott.
4/12 anonim válasza:
Barátom meg köztem 500km van már lassan egy éve tart. Neten keresztül ismerkedtünk meg mi is.
5/12 A kérdező kommentje:
Nálunk 8100 km-ről van szó.
2012. júl. 1. 16:04
6/12 anonim válasza:
Ha AEÁ=USA, akkor AEÁ <-> MO. azért sokkal több, mint Siófok <-> Záhony. :)
7/12 anonim válasza:
Nekem volt egy nagyon-nagyon jó amerikai lány barátom, akit az interneten ismertem meg, de én nem mentem bele ilyenbe.
Úgy volt, hogy valamikor találkozunk, de aztán eltávolodtunk egymástól, mert mindkettőnknek sok időt elvett az iskola.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, Amerikai Egyesült Államok. Innen az AEÁ.
2012. júl. 1. 16:07
9/12 anonim válasza:
Áááááááááá... jó még pár száz km okés nekem már 2. ilyen kapcsolatom hogy pár száz km de azért az már szerintem nagyon sok.. tényleg alig tudnátok találkozni...és ilyenkor a legrosszabb hogy nem tudhatod mit csinál a másik és kivel..
10/12 anonim válasza:
2000kmről volt kapcsolatom ami másfél évig tartott.
6/3ban dolgozok így 6 naponta együtt töltöttünk 3at. Nem ezért lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!