Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatokban a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatokban a nők mennyire dominálnak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon
2012. máj. 21. 20:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő.
2012. máj. 21. 20:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Maximálisan.
2012. máj. 21. 20:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, nálunk egyensúly van.
2012. máj. 21. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:

ha úgy érted mondjuk, hogy egy családban ki hordja a nadrágot, arra három példával szolgálhatok:

az én és egyik barátnőmék családjában az anyukák a fő döntéshozók, az édesapáink főként csak követik a napirendet.

másik barátnőméknél az édesapa a családfő, tőle kell elkéretőzni, egyebek.

2012. máj. 21. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha egy normál párt nézünk, ahol senki sem antiszoc, akkor többnyire a nő a domináns. Más kérdés, hogy az igazán profi nők úgy terelgetik a párjukat, hogy az maximálisan meg van győződve arról, hogy ő hordja a nadrágot. Persze azért sok olyan nő is van, aki igényli hogy irányítsák, mert ha saját döntéseket kéne hoznia, már rég feldobta volna a pacskert. Férfiak között is van ilyen, úgyhogy egyénfüggő. Az ismeretségi köröm alapján úgy 70%-ra tenném a párkapcsolatban domináns nők arányát.
2012. máj. 21. 21:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem többnyire a nők, barátnőm is szeret irányítani, dönteni mindenben, én meg hagyom neki mert tudom, hogy ő inkább ilyen személyiség, nekem jó így is.

22f

2012. máj. 21. 21:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy fatökű-e a férfi.
2012. máj. 21. 22:23
 9/14 anonim válasza:
Hihetetlen szomorú ez a tény, hogy ennyi fiúcska nem tud támasz lenni a nőnek és a családnak.
2012. máj. 26. 13:37
 10/14 San023 válasza:
Ha vered őket, semennyire ::))
2012. máj. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!