Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatokban a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatokban a nők mennyire dominálnak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 20:47
1 2
 11/14 anonim válasza:

Alapvetően a nők szeretnének, de ez nem minden eseteben működik. Szerintem otthon rendben van, mármint a családi dolgokban, házirendben. Nekik is kell egy kis hatalom. De az életben, ügyek intézésében, a végső döntés meghozásában nem működik az ha nő irányít. Olyan ez mint amikor ráhagyod, hogy intézze a dolgokat, de a végső szót te(férfi) mondod ki. Ha ez nem így van akkor jön a veszekedés illetve a továbblépés.

A férfi mint olyan nehezen viseli, ha elnyomják, irányítják, ha nem ő a domináns. Valljuk be az nem is férfi aki hagyja, hogy elnyomják! Milyen nő akar egy ilyet?

2012. máj. 27. 08:40
 12/14 anonim válasza:

Még kiegészíteném annyival, hogy egyet értek az előttem szólóval:

"az igazán profi nők úgy terelgetik a párjukat, hogy az maximálisan meg van győződve arról, hogy ő hordja a nadrágot."

Ez a kis nő rafinéria kell, megadja a kapcsolat báját, savát-borsát.

2012. máj. 27. 09:04
 13/14 Kutyus70 ***** válasza:
Az attól függ, h a párod-barátnőd mennyire domina. :D De most komolyra fordítva a szót: A harmadik évezredben élünk, és nincsenek rabszolgatartó pasik, sem amazon nők. Ha egy párkapcsolat igazán normális, akkor nincs dominancia egyik fél részéről sem.
2012. máj. 27. 15:14
 14/14 anonim válasza:
Hát...mindenkinél máshogy. Én egyelőre úgy vagyok vele,hogy mindig én megyek a párom után,mindig én zaklatom,őt nem nagyon érdekli. Bááár,emögött is állhat valami,nem tudom. A lényeg az,hogy másik barátnőmnél pedig a csávó konkrétan zaklatta őt,mindig utána ment,a megszállottja volt,és mikor elkapta,elkezdett diktálni,hogy mit csináljanak,a barátnőm meg félt elmenni,hamar szakítottak is. Egy mostani barátnőm aktuális kapcsolatában pedig közösen egyeznek meg a dolgokban...
2012. máj. 30. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!