Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom, hogy tetszem egy férfinak, akkor, hogy lehet neki jelezni, hogy szabad a pálya? A mosolyokon már túl vagyunk.
Ha nem vagy ehhez bator, akkor ne is kezdj bele kapcsolatba, mert tuti lesz idöszak amikor magad alatt leszel.
Nem tudom hany eves vagy, de nagyon fontos amit mondok:
Nem a kortol es az eszedtöl fogsz felnött lenni, hanem attol, hogy batran viselkedsz, nehez helyzetekben tudsz dönteni es felvallalod a dönteseidet. Most meg amig szülök tamogatnak ezeket kerülheted, de elöbb utobb fel kell nöni a feladatokhoz es jo minel hamarabb elkezdeni. Lehet most hasra fogsz esni es ez neked a vilag veget jelenti jelenleg, de 20 ev mulva a fejedet fogod fogni, hogy "miert nem cselekedtem akkor".
Nem az a baj ha nem sikerül, az a baj ha meg sem probalod.
Sok sikert! Legy bator!
szerintem várjál, majd lépni fog ő valamit, ha akar.
hát elég furán is néznél ki, ha szád kezdenéd nyalogatni hirtelen. szerintem zavarba jönne tőle.
ha ő nem lép, akkor kérdezd meg, hogy van-e kedve eljönnie egy kávéra, mit csinál hétvégén. ő ebből már látni fogja, hogy akarsz tőle többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!