Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem felé?
Az iskolánkba jár egy fiú, szakmán van két évvel lehet idősebb nálam. Meg szeretném ismerni közelebbről is, legalább egy randira elmenni vele nagyon vonz. A probléma viszont az, hogy most lett vége egy három hónapos kapcsolatomnak az egyik osztálytársammal és ő többször látott minket együtt míg együtt voltunk. Még a kapcsolatban bejelöltem facebookon vissza is jelölt rögtön, sokszor szemeztünk. Szerintem szimpatikus vagyok neki csak nem nyit, mert látta a (ex)barátomat,ami érthető is. Hogyan adjam tudtára, hogy már szabad a pálya? Elég ritkán futok vele össze, máshgy vannak az óráik. Ráírni nem akarok, így is én jelöltem be, nem szeretnék rámenősnek tűnni.
18L
Hát ha már nem lát titeket együtt, akkor majd csak leesik neki, hogy szabad vagy.
Ha ezt és a facebook-jelölést nem tudja összekötni, akkor azért nem ő a legélesebb kés a fiókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!