Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem felé?
Figyelt kérdés
Lányok ti hogyan hívnátok fel a figyelmet magatokra ? Hogyan jelezzem egy 23 éves srác felé hogy bejön nekem. 6 éve már majdnem jártunk. Csak elég fiatalok voltunk, éretlenek és nem lett belőle semmi. Most Felvette vele a kapcsolatot. bejelölt. Kedveli a képeim és bökdös. Nekem ő mindig is bejött még a mai napig is. Annyiban változott hogy én már komoly kapcsolatban gondolkozom. Nem tudom hogy kezdjek bele. Írjak neki levelet? Ha igen mit? egy 22 lány2011. nov. 8. 00:18
1/4 anonim válasza:
Először csak simán beszélgess vele.
Nem kell egyből bevallani mindent.
Írj rá,hogy:"Szia,hogy vagy?"
Aztán majd alakul és neki kéne elhívnia randira.
2/4 anonim válasza:
ahogy az első írta! nem kell ajtóstul rontani a házba. beszélgess vele sokat aztán adja magát.
3/4 anonim válasza:
Beszélgessetek, aztán közös progi... :)De a Disco-t nem ajánlom...
4/4 A kérdező kommentje:
megpróbáltam elkezdeni a beszélgetést. egy film kapcsán.hogy írt egy bejegyzésemhez. de elég döcögős még az eleje.. nem akarok én ajtóstul rontani a házba. már csak azért sem mert nem akarom h egy könnyen kapható nőnek tartson.a disco kilőve persze az alap . én inkább egy mozira gondoltam. nekem jobban tetszenek az ilyen randik ... ismerkedések..
2011. nov. 8. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!