Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jelezzem egy pasi felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezzem egy pasi felé hogy bejön? Nem nagyon ismerem. Nézés, mosolygáson kívül? Nézés Annyira nem megy, mert ha néz, elkapom a fejem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Merj a szemébe nézni, mélyen. Mindig ezt mondom. Én is elkapdostam a fejem, de mikor rám néznek, direkt nem viszem el másfele a tekintetem, hanem megvárom míg ő néz másfele. Volt rá példa hogy 5p néztük egymást. :)
2010. szept. 25. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De valahogy reflexből elnézek..Nem tudom,nekem olyan tolakodó,vagy nem is tudom hogy mélyen a szemébe nézzek..Nem tudom.:)
2010. szept. 25. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
velem is igy van, h egyböl elkapom a fejem...:S:D
2010. szept. 25. 22:57
 4/5 anonim válasza:
szia! társ-fejelkapóval beszélsz:) ugyanúgy félek én is a szemkontaktustól, főleg hímegyedekétől, és azt hittem, h ez az idegesítő tulajdonság örökre megmarad. aztán egy pasi elhívott kávézni, és mikor beszélgettünk, egyszer csak témán kívül megjegyezte, hogy sosem nézek a szemébe. kérdeztem: mégis mit vesztesz vele, ha nem csinálom? mire ő: egy olyan kék szempárt, mint az ég. - az után öt percig egyfolytában csak egymást néztük. És nem "fájt"!! nem volt kellemetlen. Lehet, h neked is csak egy kis motiváció kéne Tőle. mármint a te Pasidtól=D egyszer, csak egyszer próbáld meg, és ha megvan az a bizonyos szikra, akkor remélhetőleg ugyanúgy jársz majd, és onnantól egyfolytában egymás szemébe fogtok nézni^^ légy bátor, hajrá!!
2010. szept. 26. 07:34
 5/5 anonym0117 ***** válasza:
szerintem, valahogy tudasd vele, h neked tetszik és talán szeretnél is valamit. ha te magad nem is mész oda, szivárogtasd ki vagy üzend meg bnőddel:D mert ha a fiú is szégyellős tuti nem megy oda hozzád, mert nemtudja mit akarsz. és ha nézed, dobj egy puszit, kacsints. abból is tudni fogja.
2010. szept. 26. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!