Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin nektek is eldől az első 2 másodpercben, hogy akartok-e valamit az illetőtől?
Eszembe jutott egy jó analógia erről a "sosem tévedek"-dologról: olyan ez, mint amikor előbb lövöd ki a nyílvesszőt, és utána rajzolod köré a céltáblát, aztán büszke vagy magadra, hogy "látod? sosem tévedek".
De persze tudom, hogy ez sem lesz elég, hogy eljusson az agyakig, látva, hogy még csak szikrájában sem sikerült eddig felfogni a témát.
Nanembaj, van itt még szemléltetés:
Égesd magad azzal, hogy nem tudsz olvasni, vagy szöveget értelmezni.
Ez nem arról szól, hogy ki milyen emberismerő, hanem hogy ki annyira beképzelt, hogy tévedhetetlennek hiszi magát...
Meg hogy annyira buta, hogy fel sem fogja, miről beszélünk itt.
Számomra azért érdekes a kérdés, mert pl. én ilyen jó emberismerõnek tartom magam az élet számos területén. Pl. ha orvoshoz kell menni, akkor is vannak “megérzéseim”, hogy melyik orvosnál éri meg. Egyetemen/suliban is elõre megérzem, hogy kikkel leszek jóbarát, vagy melyik tanárt fogom kedvelni vagy utálni egész évben. Stb. még sorolhatnám...
DE. párkapcsolatok terén mindig is úgy voltam, hogy itt valami teljesen más, mintha sok ember ezekben a helyzetekben igencsak kétszínū lenne, ilyen téren nagyobb tehetség van a hazugságban:D Én nem tudom, de ilyentéren valahogy másképp mūködik az “emberismeret”, mint az élet többi területén. Gyakrabban csalódnak azok is, akiknek máskor van emberismeretük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!